Helen.m مدیر آزمایشی تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر اثـر ویراستار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 239 پسندها پسندها 1,771 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,837 10/17/25 #21 سلام وقت بخیر اعلام آمادگی
زهرا سلطانزاده گوینده آزمایشی ناظر اثـر ویراستار کپیـست داور آکادمی رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 271 پسندها پسندها 2,096 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,566 10/17/25 #22 درود اعلام آمادگی
..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی مدیر ارشد مترجم کپیـست خانم نمونه برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه محبوب مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 13,752 امتیازها امتیازها 648 سکه 8,068 10/18/25 #23 Helen.m گفت: سلام وقت بخیر اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... زهرا سلطانزاده گفت: درود اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... با من گفتگویی جهت آموزش و آزمون ایجاد کنید
Helen.m گفت: سلام وقت بخیر اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... زهرا سلطانزاده گفت: درود اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... با من گفتگویی جهت آموزش و آزمون ایجاد کنید
حسین یحیائی گوینده آزمایشی ناظر اثـر رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 142 پسندها پسندها 788 امتیازها امتیازها 133 سکه 688 10/22/25 #24 سلام و درود اعلام آمادگی
K.M.A مدیر آزمایشیتالار ویراستاری پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نوشتهها نوشتهها 59 پسندها پسندها 160 امتیازها امتیازها 33 سکه 389 10/22/25 #25 حسین یحیائی گفت: سلام و درود اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... دورد با من @..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است. و ایشون گفتگویی ایجاد کنید آخرین ویرایش: 10/22/25
حسین یحیائی گفت: سلام و درود اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... دورد با من @..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است. و ایشون گفتگویی ایجاد کنید