اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 6/23/25 #31 دوری کشیدم از خودم و از هوای تو از شب گذشتم و نرسیدم به صدای تو حالا تمام آرزوی منی و بس هرجا که میروم، دل من در پی تو آخرین ویرایش: 3/30/26
دوری کشیدم از خودم و از هوای تو از شب گذشتم و نرسیدم به صدای تو حالا تمام آرزوی منی و بس هرجا که میروم، دل من در پی تو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #32 در من تمام شوق جهان با تو زنده است نامت شبیه نور سحر، تابنده است هر جا که پا گذاشتهام از خیال توست بیتو تمام جان من آونده است آخرین ویرایش توسط مدیر: 5/7/26
در من تمام شوق جهان با تو زنده است نامت شبیه نور سحر، تابنده است هر جا که پا گذاشتهام از خیال توست بیتو تمام جان من آونده است
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #33 با شعرها به سمت تو آمد دلم؛ ولی دنیا به روی آمدنم تیره شد کمی اما امید بودن تو جان مرا گرفت این عشق بیتو کم نشود لحظهای آخرین ویرایش توسط مدیر: 5/7/26
با شعرها به سمت تو آمد دلم؛ ولی دنیا به روی آمدنم تیره شد کمی اما امید بودن تو جان مرا گرفت این عشق بیتو کم نشود لحظهای
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #34 خاموش میشود دل من با نبود تو شب گریه میکند به هوای شنود تو ای کاش یک نفس برسد مژدۀ حضورت این جان من، شدهاست فدای وجود تو آخرین ویرایش توسط مدیر: 5/7/26
خاموش میشود دل من با نبود تو شب گریه میکند به هوای شنود تو ای کاش یک نفس برسد مژدۀ حضورت این جان من، شدهاست فدای وجود تو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #35 بغضی همیشه گوشۀ چشمان من نشست دردی همیشه با نفس من به جانمست اما خوشم به اینکه تو روزی میرسی این باور از تمام جهان باارزش است آخرین ویرایش توسط مدیر: 5/7/26
بغضی همیشه گوشۀ چشمان من نشست دردی همیشه با نفس من به جانمست اما خوشم به اینکه تو روزی میرسی این باور از تمام جهان باارزش است
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #36 دلتنگیام حریف خودش هم نمیشود نامت که میرسد دل من کم نمیشود هرچند دوری از تو جنونآور است و سخت اما امید دیدنت از دم نمیشود
دلتنگیام حریف خودش هم نمیشود نامت که میرسد دل من کم نمیشود هرچند دوری از تو جنونآور است و سخت اما امید دیدنت از دم نمیشود
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #37 جانم به شوق بودنت آرام جان گرفت چشمم به شور دیدنت از شب امان گرفت یک روز میرسی و به آغوش میکشی این وعده را دل از نفس بادبان گرفت
جانم به شوق بودنت آرام جان گرفت چشمم به شور دیدنت از شب امان گرفت یک روز میرسی و به آغوش میکشی این وعده را دل از نفس بادبان گرفت
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,954 پسندها پسندها 44,310 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 4/14/26 #38 پایان ۱۴۰۵.۰۱.۲۵ ۰۰:۱۱ آخرین ویرایش: 4/29/26