-
Vitrin konusu
منم نمیدونم. چند روزه دارم در مورد مسائل روانشناسی خانواده تحقیق میکنم. واقعاً برام سوالهنمیدونم، ممکنه؟...
شاید دور گیری
منم نمیدونم. چند روزه دارم در مورد مسائل روانشناسی خانواده تحقیق میکنم. واقعاً برام سوالهنمیدونم، ممکنه؟...
شاید دور گیری
سلامفعلاً تمرکزمون رو مشاورهست. خیلی کمبود داریم از این لحاظ
باشه. تو گپ قبلی بهت پیام میدم اگر مونده باشهسلام
من مایلم به تیمتون ملحق بشم؛ راستش قبلا قصد داشتم به تیم شما ملحق بشم و حتی درخواست داده بودم تو بخش فراخوانها، ولی به دلیل مشغلههای کاری موفق نشدم ادامه بدم و انصراف دادم.
ولی الان شرایطم مرتب شده و وقت آزاد زیادی دارم و مایلم اگه صلاح بدونید، دوباره به تیم بپیوندم.
ممنون از توجه شما![]()
فکر میکنم اول از همه باید ریشهی این حس رو پیدا کنی، گاهی دلیلش اتفاقات یا رفتارهای گذشته هست و گاهی هم سوءتفاهمها. اگه بتونی با یه فرد قابلاعتماد صحبت کنی میتونه کمک کنه احساست رو بهتر درک کنی و راهی برای بهبود رابطه پیدا کنی. مهمه که خودت رو بابت این حس سرزنش نکنی، ولی همزمان برای حلش تلاش کنی.سلام. بچهها شما اگر حس کنید به طرز غیرعادیای از یکی از اعضای خانوادتون متنفرید چیکار میکنید؟
وقتی قابل اعتمادترین فرد خودش نفرت انگیزه کیو میشه پیدا کرد؟فکر میکنم اول از همه باید ریشهی این حس رو پیدا کنی، گاهی دلیلش اتفاقات یا رفتارهای گذشته هست و گاهی هم سوءتفاهمها. اگه بتونی با یه فرد قابلاعتماد صحبت کنی میتونه کمک کنه احساست رو بهتر درک کنی و راهی برای بهبود رابطه پیدا کنی. مهمه که خودت رو بابت این حس سرزنش نکنی، ولی همزمان برای حلش تلاش کنی.
میفهمم چقد سخت و گیجکنندهست وقتی کسی که باید پناه باشه، خودش منبع این حسه. توی این شرایط شاید بهترین کار این باشه که بهجای جستوجو فقط داخل خانواده، دنبال یه حلقهی امن بیرون از اون باشی، مثلا یه دوست صمیمی، مشاور یا حتی یه دوست آنلاین همینجا. مهمه که بدونی حرف زدن و تخلیه احساسات حتی با یه فرد دیگه دلسوز هم میتونه سنگینی رو کمتر کنه.وقتی قابل اعتمادترین فرد خودش نفرت انگیزه کیو میشه پیدا کرد؟
منطقیه. بهش فکر میکنممیفهمم چقد سخت و گیجکنندهست وقتی کسی که باید پناه باشه، خودش منبع این حسه. توی این شرایط شاید بهترین کار این باشه که بهجای جستوجو فقط داخل خانواده، دنبال یه حلقهی امن بیرون از اون باشی، مثلا یه دوست صمیمی، مشاور یا حتی یه دوست آنلاین همینجا. مهمه که بدونی حرف زدن و تخلیه احساسات حتی با یه فرد دیگه دلسوز هم میتونه سنگینی رو کمتر کنه.
به حد مرگ ازشون دوری میکنمسلام. بچهها شما اگر حس کنید به طرز غیرعادیای از یکی از اعضای خانوادتون متنفرید چیکار میکنید؟