Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 966 پسندها پسندها 2,879 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,346 دیروز ساعت 16:06 Vitrin konusu #411 marym گفت: بستنیvipبرای مشتری جذاب و مهربون کافهامون کلیک کنید تا گسترش یابد... بسیار متشکرم
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش عمومی + مدیر تالار ادبیات تخصصی پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,515 پسندها پسندها 21,731 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,318 دیروز ساعت 16:06 #412 Tiam.R گفت: خیلی زیاد عاشقانه هم میخونم اما عاشقانه درست حسابی نه از اینا که سر تهش معلوم نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... یه رمان ترسناک خوندم، اثر دوتا از نویسندههای همکارم. لالایی پاندورا، بخون حتما فکر میکنم خیلی خوشت بیاد
Tiam.R گفت: خیلی زیاد عاشقانه هم میخونم اما عاشقانه درست حسابی نه از اینا که سر تهش معلوم نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... یه رمان ترسناک خوندم، اثر دوتا از نویسندههای همکارم. لالایی پاندورا، بخون حتما فکر میکنم خیلی خوشت بیاد
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 966 پسندها پسندها 2,879 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,346 دیروز ساعت 16:07 #413 سایهـ سٰـار گفت: یه رمان ترسناک خوندم، اثر دوتا از نویسندههای همکارم. لالایی پاندورا، بخون حتما فکر میکنم خیلی خوشت بیاد کلیک کنید تا گسترش یابد... حتما میخونم
سایهـ سٰـار گفت: یه رمان ترسناک خوندم، اثر دوتا از نویسندههای همکارم. لالایی پاندورا، بخون حتما فکر میکنم خیلی خوشت بیاد کلیک کنید تا گسترش یابد... حتما میخونم
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 448 پسندها پسندها 2,142 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,677 دیروز ساعت 20:09 #414 سایهـ سٰـار گفت: سلام و درود، وقتتون بخیر. ممنون که کنار نویسندهها هستید و پا به پاشون، آموزشها و چالشها رو انجام میدید... بنظرم چالشها خیلی کمک کننده هستن، میتونین با گسترششون به خیلی از نویسندههای نوقلم کمک کنید @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام. وقت شما هم بخیر ممنونم. شنیدنش باعث افتخاره اگر ایده و پیشنهادی مدنظرتونه بفرمایید.
سایهـ سٰـار گفت: سلام و درود، وقتتون بخیر. ممنون که کنار نویسندهها هستید و پا به پاشون، آموزشها و چالشها رو انجام میدید... بنظرم چالشها خیلی کمک کننده هستن، میتونین با گسترششون به خیلی از نویسندههای نوقلم کمک کنید @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام. وقت شما هم بخیر ممنونم. شنیدنش باعث افتخاره اگر ایده و پیشنهادی مدنظرتونه بفرمایید.
Azaliya مدرس شخصیتپردازی+مترجم آزمایشی مـدرس ناظر اثـر مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 514 پسندها پسندها 374 امتیازها امتیازها 83 سکه 364 دیروز ساعت 22:07 #415 بلو موهیتو لطفا