دفتر نقاشی آرت‌دِیری آسِمان؛ 👩🏻‍🎨

◆◈◇ به نام خداوند جان و خرد◆◈◇

این دفتر نقاشی متعلق به @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. نقاش عزیز می‌باشد

کاربر محترم توجه داشته باشید؛
بعد از ارسال بیست پست می توانید، در تاپیک زیر اعلام اتمام دفتر نقاشی بدهید.

| اعلام اتمام دفتر نقاشی و خطاطی |

اگر به هر دلیلی قصد ادامه دادن دفتر نقاشی خود را نداشتید می توانید در تاپیک زیر درخواست انتقال به متروکه بدهید.

|انتقال به متروکه|

از ارسال هرگونه اسپم و هرزنامه در تاپیک خودداری نمایید!

با تشکر
| مدیریت تالار هنر |

سلام
خب از اونجایی که توی لیستی که اول سال برا اهداف امسالم نوشتم شروع کردن دوباره نقاشی و نقاش حرفه‌ای شدن هم جزوشون بود...
دوست داشتم این تاپیک رو بزنم تا فعالیت‌های روزانه‌م برای نقاشی رو اینجا بذارم.
احساس کردم با این تاپیک انگیزه‌م برای انجام دادنش بیشتره.

نظری انتقادی ایده‌ای اگر برا نقاشی‌هام داشتید خوشحال میشم تو نمایه بهم بگید.t-icon12

IMG_۲۰۲۶۰۳۲۴_۱۳۲۸۵۳.webp

برا شروع میخوام این نقاشی رو که چند ماه پیش نصفه نیمه گذاشتمش رو ادامه بدم.
یکمی چون ترکیب رنگ آسمونش مایل به بنفش نشد میترسم شکوفه‌ها زیاد با بک گراند هم‌خوانی نداشته باشند. امیدوارم بتونم یه ترکیب رنگ خوشگل بسازم.

IMG_۲۰۲۶۰۳۲۴_۱۴۳۲۴۵.webp

قلموهایی که احتیاج داشتم رو رفتم زیر بارون با تینر شستم. یکم زیادی خشک شده بودن برا همین رنگا کامل پاک نشد.

Screenshot_۲۰۲۶-۰۳-۲۴-۱۶-۱۰-۵۰-۲۸۵-edit_com.miui.gallery.webp

فعلا تا همینجا برا امروز کافیه. لایه‌ی زیری شکوفه‌ها برا شاخه‌ی بالایی رو کشیدم. فردا میریم سراغ سایه‌های روشن و اصلی.

IMG_۲۰۲۶۰۳۲۵_۱۴۲۴۴۸.webp

امروز به توصیه یکی از دوستان که گفته بود شاخه‌ها حالت لرزان دارند سعی کردم تا جایی که میشه شاخه‌ها رو اصلاح کنم. کمی‌ هم لایه‌ی اولیه شکوفه‌ها رو ادامه دادم. دیگه ادامش واسه فردا.

پیوست‌ها

• IMG_۲۰۲۶۰۳۲۵_۱۴۲۱۲۸.webp
    IMG_۲۰۲۶۰۳۲۵_۱۴۲۱۲۸.webp
    850 کیلوبایت · بازدیدها: 7
IMG_20260327_125230_502.webp

خب نقاشیم دیشب بالاخره تموم شد. ولی یکمی طول کشید تا با خودم کنار بیام و توی تاپیک بذارمش چون اون چیزی که انتظارش رو داشتم نشد.
برای شیش ماه دوری از نقاشی بد نیست. یه امروز رو استراحت فردا می‌ریم سراغ بوم بعدی که بزرگه -4-+=_

فردا بوم بزرگمو میخوام شروع کنم که مستطیلی‌عه. اگر عکس طبیعتی دارید خوشحال میشم بهم پیشنهاد بدید برا کشیدن -53-؟"_}

هلو گایز
همچنان درگیر تموم کردن بوم بزرگمم که متاسفانه به خاطر خرابکاری خواهرزاده جان مجبور شدم یه طرح ذهنی روش بکشم.
اول از همه اجازه بدید شاهکار ماهلین خانوم رو نشون بدم
IMG_۲۰۲۶۰۴۰۱_۲۰۳۹۵۹.webp

همش خیال میکردم که اینا خیلی راحت با تینر پاک میشه. برا همین گذاشتمش به حال خودش هر چی دوست داشت بکشه.
شکل پایینی مثلا یه پیرزن با موهای بلنده بالاش هم خورشید کشیده.
تصویر بعد از پاک شدن: Mood
IMG_۲۰۲۶۰۴۰۱_۲۰۴۰۱۴.webp

از قبلش هم بدتر شد.
خلاصه نقاشی کردن خواهر زاده باعث شد که مجبور شم کل صفحه رو زرد کنم. اول قرار بود مزرعه‌ی آفتاب گردون بشه ولی فعلا مشخص نیست تهش قراره چی از آب در بیاد.

عقب
بالا پایین