نظارت همراه رمان فرجام یک تباهی | ناظر: malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من که صبورم داستانم سه پارت دیگه کامل تموم میشه 0c9027_25105 موندم نقدشون قراره چیو عوض کنه؟!دیگه تموم شد دیگه -2-16-|"
هیچی تا این نقدارو نگیری رمانت نمیره برای کپیست Lagh
تگ نگیری

اولین چیزی که قراره بهش گیر بدن عنوان رمانه میدونم که میگن کلیشه‌ای و تکراری ولی من محاله عوضش کنم. e6ba27_25189

عوضش به این فکر کن که سه پارت دیگه راحتی 252927_25228 خیلی زحمتت دادم -53-؟"_}

اولین چیزی که قراره بهش گیر بدن عنوان رمانه میدونم که میگن کلیشه‌ای و تکراری ولی من محاله عوضش کنم. e6ba27_25189
زیاد به تغییر عنوان گیر نمیدن چون بهرحال توی نظارت اولیه تایید شده.
وقتی اثر تموم میشه نقد‌هارو بگیری تیم کپیست تبدیل به پی دی اف می‌کنه.
عوضش به این فکر کن که سه پارت دیگه راحتی 252927_25228 خیلی زحمتت دادم -53-؟"_}
نه لذت بردم از خوندنش اگه زودتر همکاری می‌کردین. بهترم می‌شد smilies
در عوض اثر بعدیتون اگه نظارتش با من باشه دیگه کاملا حرفه‌ای شدین.15cb28_25512

زیاد به تغییر عنوان گیر نمیدن چون بهرحال توی نظارت اولیه تایید شده.

وقتی اثر تموم میشه نقد‌هارو بگیری تیم کپیست تبدیل به پی دی اف می‌کنه.

نه لذت برم از خوندنش اگه زودتر همکاری می‌کردین. در عوض اثر بعدیتون اگه نظارتش با من باشه دیگه کاملا حرفه‌ای شدین.
تقصیر من نبود ویراستاری، چون توی یک انجمن دیگه عوضم گاها حرفاتون مغایره رمانم رو اونجا ادامه ندادم چون زیادی گیجم کرد. مثلا کرده‌بود اونجا درسته اینجا غلط باید فاصله داشته باشه.

تقصیر من نبود ویراستاری، چون توی یک انجمن دیگه عوضم گاها حرفاتون مغایره رمانم رو اونجا ادامه ندادم چون زیادی گیجم کرد. مثلا کرده‌بود اونجا درسته اینجا غلط باید فاصله داشته باشه.
آره به منم گفته بودن ولی (کرده‌بود) با نیم‌فاصله اشتباهه، به این شکل نوشته نمیشه. این یک فعل مرکبه که از «کرده» (صفت مفعولی از کردن) و «بود»(فعل اسنادی) تشکیل شده و باید جدا از هم نوشته بشن.

• upset
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadi.ka
۳تا پارت پایانی رو قرار بدم یا منتظر بمونم ساعت بشه ۰۰:۰۰ c54c27_25ndke-hanghead

تبریک تموم شد -2-16-|" shadi:_bliss-smiley_4f6p

• cool
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
عقب
بالا پایین