ترسناک نظر شما درمُورد فیلم‌های ترسناکی که دیدید🌚

سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است.

مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
نویسنده رسمی ادبیات
پرسنل کافه‌نـادری
4,436
پسندها
پسندها
21,418
امتیازها
امتیازها
813
سکه
1,063
خب، از اسم تاپیک پیداست...
می‌تونید راجع به فیلمی که اخیرا تماشا کردید، نظرتون رو ثبت کنید و به کاربرای دیگه پیشنهادش بدید🌚

خب اولین نظر رو خودم میدم. ترسناک ایرانی تابه حال ندیده بودم، اما گفتم شاید بد نباشه این یه بار رو ببینم!
و سودابه رو نگاه کردم. آنچنان ترسناک نیست، برای مبتدی‌ها خوبه و می‌ترسونه، البته پشت تمام حقایق یه چیز دیگه‌ست و درکل میشه گفت خوبه... بیشتر میشه استرس‌زاست تا ترسناک!

و البته سجین خیلی من رو ترسوند... البته چون رسم و رسوماتشون شبیه ما بود هم بی تاثیر نیست!
با فیلم‌های دیگه هم ترسیدم، اما خب سجین یه چیز دیگه بود!
پیشنهاد میکنم اگه ندیدید نگاهش کنید حتما☠️

برای اولین بار تصمیم گرفتم فیلم سینمایی ایرانی نگاه کنم و کاش نگاه نمیکردم
ویلای تسخیر شده فقط عنوانش بوی ترس و ارواح میداد. خیلی مزخرف بود. اصلا ترسناک نبود از قضا یه گربه رو میکشن و تو ویلا دفنش میکنن اینم یه روح یهویی شب میاد..که نشونش نمیدن فقط جیغ و پشت سرهم جیغ میکشیدن😂

برای اولین بار تصمیم گرفتم فیلم سینمایی ایرانی نگاه کنم و کاش نگاه نمیکردم
ویلای تسخیر شده فقط عنوانش بوی ترس و ارواح میداد. خیلی مزخرف بود. اصلا ترسناک نبود از قضا یه گربه رو میکشن و تو ویلا دفنش میکنن اینم یه روح یهویی شب میاد..که نشونش نمیدن فقط جیغ و پشت سرهم جیغ میکشیدن😂
آخه بلد نیستن فتوشاپ کنن و نشون بدن((:

من فقط یه چیزی رو متوجه نشدم
اینکه چرا تو خونه‌ای که ۶۰ نفر توش به طرز وحشیانه‌ای کشته شدن ، یه خونواده‌ی شاد باید برن بین کلی خونه‌ی خوشگل، اون خونه‌ای رو اجاره کنن e03627_25hh2y-154fs232528mad2\{}|"

من فقط یه چیزی رو متوجه نشدم
اینکه چرا تو خونه‌ای که ۶۰ نفر توش به طرز وحشیانه‌ای کشته شدن ، یه خونواده‌ی شاد باید برن بین کلی خونه‌ی خوشگل، اون خونه‌ای رو اجاره کنن e03627_25hh2y-154fs232528mad2\{}|"
کدوم فیلم؟

خیلین خب
مثلا تو چند قسمت سریال سوپرنچرال خونه های قدیمی رو ارزونن میخرن ولی می بینن کلی آدم توش مردن
یا حبس خانگی ۲۰۱۴
و معمولی ترینش هم کورالینPopcorn
جالبش همون قتل‌هاست، تو خونه‌ای که کلی آدم کشته میشن همه خونواده ها میرن اونجا رو می گیرن

عقب
بالا پایین