سایه مولوی نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 1,450 امتیازها امتیازها 133 سکه 388 امروز در 16:53 #21 ببخشید امکانش هست من از ادامه این چالش انصراف بدم متاسفانه سرم شلوغ هستش و وقت نمیکنم که ادامه پارتها را گوش کنم.
ببخشید امکانش هست من از ادامه این چالش انصراف بدم متاسفانه سرم شلوغ هستش و وقت نمیکنم که ادامه پارتها را گوش کنم.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 484 پسندها پسندها 2,137 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,872 امروز در 16:55 #22 سایه مولوی گفت: ببخشید امکانش هست من از ادامه این چالش انصراف بدم متاسفانه سرم شلوغ هستش و وقت نمیکنم که ادامه پارتها را گوش کنم. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام. موردی نیست. پارتها در آخر تو یه تاپیک جداگانه بایگانی میشن. هروقت خواستید میتونید گوش بدید
سایه مولوی گفت: ببخشید امکانش هست من از ادامه این چالش انصراف بدم متاسفانه سرم شلوغ هستش و وقت نمیکنم که ادامه پارتها را گوش کنم. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام. موردی نیست. پارتها در آخر تو یه تاپیک جداگانه بایگانی میشن. هروقت خواستید میتونید گوش بدید
سایه مولوی نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 375 پسندها پسندها 1,450 امتیازها امتیازها 133 سکه 388 امروز در 17:10 #23 Alirix گفت: سلام. موردی نیست. پارتها در آخر تو یه تاپیک جداگانه بایگانی میشن. هروقت خواستید میتونید گوش بدید کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم.
Alirix گفت: سلام. موردی نیست. پارتها در آخر تو یه تاپیک جداگانه بایگانی میشن. هروقت خواستید میتونید گوش بدید کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم.