در حال تایپ دلنوشته نامه‌ای به سفر بی‌برگشت|marym

marym

تدوینگر آزمایشی
منتقد
رمان‌خـور
نویسنده نوقلـم
مقام‌دار آزمایشی
پرسنل کافه‌نـادری
549
پسندها
پسندها
5,232
امتیازها
امتیازها
319
سکه
4,277
به نام خداوندی که غم را آفریده
عنوان: نامه‌‌ای به سفر بی‌برگشت
ژانر: تراژدی
اثر: مریم فواضلی
خلاصه:
آخرین باری که دیدمت، چشمانت سرد و بی‌روح بودند. چونان قلعه‌ای محصن در میان مه‌گرفته‌ترین روزهای زمستان بی‌آنکه نگاهی به من بیاندازند. انگار از من عبور کردی بدون آنکه در نگاهت، ردپایی از دلم باشد؛ بی‌رحم و بی‌گذشت مثل بادهای تند و بی‌صدا که در تاریکی شب، ردای خیابان‌های خالی را می‌گسلند. سفرمان، راهی بود پر پیچ و خم اما حالا در انتهای راه به جاده‌ای از بن‌بست رسیده‌ایم. جاده‌ای بی‌پایان و بی‌نهایت، که در آن هر قدم هدر رفتن امیدی است که روزی پرورش یافته بود در قلب‌های‌مان.

آخرین ویرایش:
•○°●‌| به نام خالق واژگان ‌|●°○•°

do.php

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.

شما می‌توانید پس از 10 پست درخواست جلد بدهید.

پس از گذشت حداقل 15 پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

پس از 15 پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود..

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود..

○● قلمتان سبز و ماندگار●○

«مدیریت تالار ادبیات»

روزی که پس از مدت‌ها دوری، دوباره هم‌دیگر را دیدیم. متوجه شدم تو همچنان همان آدمی سنگ و بی‌احساس، بی‌ارزشی هستی که من روزگاری در چشم‌هام بارزش و با لیاقت دیدمت.
در آن لحظه یادم افتاد آنچه گذشت، روزی که برایم بی‌نظیر بودی هنگامی که در واقع هیچی نیستی. افسوس که لیاقت توجه، عشق، این رابطه عمیق را نداشتی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Alirix
  • Like
  • Like
  • Like
عقب
بالا پایین