طنز کمک به ازدواج جوانان

معنی حرف شما این بود آقا

الا با ذکر مثال برات توضیح میدم آدم وقتی یه غلطی می کنه باید پاش وایسته وقتی یه نفر خیانت می کنه دست رو زن بلند می کنه جواب کارشم می بینه حالا یا با زندان رفتن یا از دست دادن ثروت

آدمی که اشتباه می کنه چه خانم چه آقا باید تقاص اشتباه خودشو پس بده ما بهش میگیم کارما

چرا بعضی خانم ها زن زندگی نیستن واسه مهریه ازدواج می کنن ولی جناب خودتون هم میدونید تعداد این خانم ها زیاد نیست و قانون جدید مهریه ام گذاشتن فکر کنم تا پانزده تا سکه فقط میشه مهر کرد دیگه
واقعا قانون خوبیه؛ به شرط انتخاب آدمِ درست.

به نظرتون منطق ازدواج چیه اصلا؟ چرا باید ازدواج کنیم؟
من میگم هر دو طرف وقتی پختن ازدواج کنم وقتی فهمیدمن با خودشون چند چندن
یه وقتایی آدمی که من نوعی دوستش دارم آدم حسابی نیست عقل میگه فراموش کن

معنی حرف شما این بود آقا

الا با ذکر مثال برات توضیح میدم آدم وقتی یه غلطی می کنه باید پاش وایسته وقتی یه نفر خیانت می کنه دست رو زن بلند می کنه جواب کارشم می بینه حالا یا با زندان رفتن یا از دست دادن ثروت

آدمی که اشتباه می کنه چه خانم چه آقا باید تقاص اشتباه خودشو پس بده ما بهش میگیم کارما

چرا بعضی خانم ها زن زندگی نیستن واسه مهریه ازدواج می کنن ولی جناب خودتون هم میدونید تعداد این خانم ها زیاد نیست و قانون جدید مهریه ام گذاشتن فکر کنم تا پانزده تا سکه فقط میشه مهر کرد دیگه
ما شاید معنی مهریه و درست نفهمیدیم.
اول اینکه درسته، جدیدا مهریه ها یک چیز عجیب غریب و بی شاخ و دم شده، اما قدیم خیلی منطقی بود، تا یه حدی قرار می‌دادند. اونم برای اینکه اگر یک وقت زن بعد ازدواج آسیب اونطوری دید(در حد اخرین مرحله، خیانت و..) اگر صلاح بود جدا بشند، یک پشتوانه ای داشته باشه. چون نسبت به مرد سخت‌تر میشه گلیمش و از آب بیرون بکشه. قدیم مهریه یک چیز منطقی بود اما حالا احساسی، سال تولد و فلان و بهمان!

من میگم هر دو طرف وقتی پختن ازدواج کنم وقتی فهمیدمن با خودشون چند چندن
یه وقتایی آدمی که من نوعی دوستش دارم آدم حسابی نیست عقل میگه فراموش کن
درسته؛
اولین قدم برای ازدواج میشه شناختن خودت، تا یک حدی از تجربه رسیدن، و رسیدن به یک سری بلوغ مثل بلوغ سیاسی، اقتصادی، فکری، عاطفی و ..
ولی الان زیاد رعایت نمیشه. طرف با یکی آشنا میشه، احساساتی میشه و بعد ازدواج و بعد پشیمانی.

ما شاید معنی مهریه و درست نفهمیدیم.
اول اینکه درسته، جدیدا مهریه ها یک چیز عجیب غریب و بی شاخ و دم شده، اما قدیم خیلی منطقی بود، تا یه حدی قرار می‌دادند. اونم برای اینکه اگر یک وقت زن بعد ازدواج آسیب اونطوری دید(در حد اخرین مرحله، خیانت و..) اگر صلاح بود جدا بشند، یک پشتوانه ای داشته باشه. چون نسبت به مرد سخت‌تر میشه گلیمش و از آب بیرون بکشه. قدیم مهریه یک چیز منطقی بود اما حالا احساسی، سال تولد و فلان و بهمان!
آقا می‌تونه قبول نکنه زیر بار مهریه سنگین بره ولی وقتی قبول می کنه یعنی راضی بوده
زهرا جان
کسی که می‌دونه چه خبره نباید زیر بار بره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT
آقا می‌تونه قبول نکنه زیر بار مهریه سنگین بره ولی وقتی قبول می کنه یعنی راضی بوده
زهرا جان
کسی که می‌دونه چه خبره نباید زیر بار بره
بله میتونه؛
ولی گاهی وقت‌ها به اشتباه زیر بار میرن
حرفِ مردم
شناخت کافی نداشتن
اعتماد زیاد به طرف
و ...

عقب
بالا پایین