Tiam.R
طراح آزمایشی وبتون
ناظر اثـر
ویراستار
رمانخـور
نویسنده نوقلـم
مقامدار آزمایشی
پرسنل کافهنـادری
مواظب خودت باش پسمیترسم بخندم منم بخواین زن بدین![]()
دنبال کیسم فقط
مواظب خودت باش پسمیترسم بخندم منم بخواین زن بدین![]()
بله درستهموضوع دقیقا همینه
من اگه پیام های قبلیمو خونده باشی گفته بودم خیلیییییی به ندرت میتوتی عشق رو تو زندگیا ببینی که به ثبات رسیدن و هنوز عاشق هم هستند
من که نمیتونم کتمان کنم وجود عشق رو ولی گفتم که به ندرت میبینیش
متاسفانه البته
درسته(:همین مردهای متاهل بنا به هر دلیلی زندگی مشترکشون به پایان برسه سریع یکی دیگه رو جایگزین میکنن:) پس مردها خیلی حرف میزنن جدی نگیر شما
افریندرسته(:
شوخی بود... و گرنه، زن زندگی رو رنگی میکنه.
یه مرد بدون زن نمیتونه زندگی کنه.
یکی دیدم، هرجا میرفت از اینکه ازدواج کرد مینالید هی میگفت پیرم کرد و فلان غلط کردمافرین
نباید به خودی بزنی که
اتفاقا من آدم هایی رو دیدم که عاشق هم بودند و تهش ...@zhina
@Noor
میدونم بحث تموم شده، ولی بذارید منم نظرم رو بگم؛ من کاری به وجود داشتن عشق یا نداشتنش، ندارم. ولی تموم این احساسات بر گرفته از تجربههای ماست، ژینا فکر میکنه عشق بین زن و مرد واقعی مثل شیرین و فرهاد. چون پدر و مادر عاشقی داشته و یکی مثل من یا نورا فکر میکنه عشق وجود نداره چون کسی رو اطرافش ندیده عاشق واقعی باشه. پس این نظر رو نمیشه به همه تعمیم داد. فقط میشه آرزو کرد همه از این حضور از این حس، انرژی مثبت و خوبی دریافت کنن و هرکس بُعد حقیقی خودش رو در طرف مکمل خودش پیدا کنه.
درواقع انسان هرچقدر توی زندگی احساس شادی داشته باشه عاشقتره...
راستش الان این همون شد که من گفتم.اتفاقا من آدم هایی رو دیدم که عاشق هم بودند و تهش ...
یا اتفاقا برعکس اصلا از هم خوششون نمیومد و الان همدیگه رو خیلی هم دوست دارند
کلا مدل های مختلفشو دیدم
فقط یک زوج عاشق دیدم که سالها بعد از ازدواجشون بعد سه تا بچه همچنان به نظرم مرد عاشق زنش بود ولی خب خانوم رفتار عادی داشت که دویت داشتن هم در اون بود .
ولی خب این زندگی هم کوتاه بود و مرد به رحمت خدا رفت .
حرف من این بود عشق رو بیخیال شید به دنبال دوست داشتن پایدار باشید تا اینکه برا یکی بمیرید و تب کنید و با یه استامنوفن حالتون خوب شه و این داستانا