تا حالا دیدید کسی از رابطه ای بیاد بیرون و از کس دیگه جدا بشه بعد بخواد داستان رو برای شما تعریف کنه بگه من مقصرم؟ بگه اون اصلا تقصیری نداشت؟ من این کار رو کردم من خیانت کردم ؟من اشتباه کردم؟ مطمئنم تا حالا همچین چیزی نشنیدین و این خیلی عجیبه. چطوری می شه که همیشه اون کسی که تعریف می کنه هیچ اشتباهی نکرده باشه ؟اصلا قشنگ نیست. این یکی از چیزاییه که باید رو خودمون کار کنیم به هر حال کسی که راجع بهش صحبت می کنید یه روزی انتخاب شما بوده و باید بهش احترام بذارید بدی ما آدما اینه که تا زمانی که با کسی دوست هستیم یا رابطه ای داریم و اون اونجوری که ما دلمون می خواد رفتار می کنه آدم خوبی به نظرمون هست ولی اگه اونجوری که ما دلمون می خواد رفتار نکنه خیلی آدم بدیه و نفهم و سمی می شه! این اصلا قشنگ نیستش . مگه تمام رابطه ها قراره تا آخر عمر طول بکشه؟ یه روزی تموم می شه چرا نمی تونید خیلی قشنگ و شیک متمدن تموم کنید؟ چرا همیشه باید جنگ و دعوا این داستانا رو تموم کنید ؟رو این جور مسائل بیشتر کار کنید برای همین به ما می گن جهان سومی، چون همه چیمون همینجوریه بی فکر و بی منطق ،باید به هم احترام بذاریم خیلی زیاد