انیمیشن انیمیشن چی ببینیم؟

حسین یحیائی

گوینده آزمایشی
منتقد
منتقد ادبی
ژورنالیست
رمان‌خـور
مقام‌دار آزمایشی
نویسنده نوقلـم
372
پسندها
پسندها
2,062
امتیازها
امتیازها
183
سکه
1,448
سلام و درود خدمت تمامی دوستان مخصوصا عاشقان فیلم و سریال و انیمیشن حسین هستم از مجله مگ مووی
با اجازه مدیران محترم این تاپیک رو به همراه دو تاپیک دیگر (سریال چی ببینیم؟ و فیلم چی ببینیم؟) در بخش‌های مربوطه ایجاد کردم تا به معرفی بهترین فیلم‌ها و سریال‌ها و انیمیشن‌های تاریخ سینما بپردازم.
امیدوارم معرفی آثار مطرح شده در تاپیک‌ها نظر شما عزیزان رو جلب کند.

آخرین ویرایش:
برای انیمیشن‌ها زیاد سخت‌گیری نمیکنم که پست بلند بالایی بذارم و چون انیمیشن‌هایی که معرفی میکنم برای همه رده‌های سنی مناسبه فقط اسامیشون رو اینجا قرار میدم.

حتما از قسمت اول ببینید و حتما هم دوبله ببینید

بدون هیچ انتخاب دیگه‌ای 4 قسمت پاندای کونگ‌فو کار را ببینید این کارتون اینقدر جذابه و با داستان زیباش شما رو درگیر میکنه

پوستر انیمیشن:

آخرین ویرایش:
انیمیشن داستان اسباب بازی 1 تا 4

پوستر انیمیشن:

آخرین ویرایش:
انیمیشن سندباد: افسانه هفت دریا

این انیمیشن برای من جایگاه خاصی دارد. اونو ببینید و با یک انیمشن زیبا به درون یک دنیای عشق و وفاداری و رفاقت بروید.

حتما دوبله ببینید
پوستر انیمیشن:

برای آخر این هفته معرفی انیمیشن زیر رو داریم:

آواز 1 و 2 - Sing 1 & 2 - انیمیشنی با داستانی زیبا و ترانه هایی بسیار دلنشین

برای انیمیشن‌ها زیاد سخت‌گیری نمیکنم که پست بلند بالایی بذارم و چون انیمیشن‌هایی که معرفی میکنم برای همه رده‌های سنی مناسبه فقط اسامیشون رو اینجا قرار میدم.

پوستر انیمیشن:

دوستان عزیز چون آماده سازی این بخش و و بخشهای دیگه یعنی سریال و انیمیشن زمان بر هستش فقط اسامی فیلم‌های پیشنهادی رو قرار میدم که بتونید ببینید و لذت ببرید

انیمیشن

Kingsglaive: Final Fantasy XV

انیمیشن بسیار زیبا و جذاب از دنیای فاینال فانتزی

آخرین ویرایش:

انیمیشن زیبای موش سرآشپز یک انیمیشن خوب و جذاب که حتما توصیه میکنم ببینیدش

«رمی» موشی شهرستانی عاشق آشپزی است و الگوی او «گوستو»، سرآشپز یکی از معروف ترین رستوران های پاریس. روزی «رمی» از مرگ «گوستو» باخبر می شود و اتفاقی به پاریس می رسد. پس از چندی نیز در رستوران «گوستو» – که حالا رونق خود را از دست داده، مخفیانه مشغول به کار آشپزی می شود…

Big Hero 6 - سال ساخت 2014​

یک طراح ربات نابغه بنام هیرو هامادا با تهدید از بین رفتن شهر محل سکونتش مواجهه می شود. او با کمک یکی از بهترین ربات هایش بنام بی‌مکس به مبارزه با این توطئه می پردازد.

ببینید و لذت ببرید

عقب
بالا پایین