گ گوربه یشمی کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 12 پسندها پسندها 20 امتیازها امتیازها 3 سکه 5 امروز در 00:12 #71 NAHIT گفت: به قول بعضیا آشناس دیگه و البته به نظر پایه میاد که امیدوارم باشه @eli نمیدونم درست نوشتم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آشنا نیستم جدی امیدوارم منم و اینکه جریان چیه؟ (مثلا دارم میگم نمیدونم جریان چیه که نفهمین آشنام)
NAHIT گفت: به قول بعضیا آشناس دیگه و البته به نظر پایه میاد که امیدوارم باشه @eli نمیدونم درست نوشتم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آشنا نیستم جدی امیدوارم منم و اینکه جریان چیه؟ (مثلا دارم میگم نمیدونم جریان چیه که نفهمین آشنام)
NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,923 پسندها پسندها 2,657 امتیازها امتیازها 273 سکه 4,309 امروز در 06:05 #72 گوربه یشمی گفت: آشنا نیستم جدی امیدوارم منم و اینکه جریان چیه؟ (مثلا دارم میگم نمیدونم جریان چیه که نفهمین آشنام) کلیک کنید تا گسترش یابد... جریان خاصی نیست
گوربه یشمی گفت: آشنا نیستم جدی امیدوارم منم و اینکه جریان چیه؟ (مثلا دارم میگم نمیدونم جریان چیه که نفهمین آشنام) کلیک کنید تا گسترش یابد... جریان خاصی نیست