چالش 🌮فردا غذا چی بپزم؟🌮

آیا در زندگیت تغییرات رو میبینی؟


  • مجموع رای دهندگان
    6

سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است.

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ آزمایشی اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
تیم‌تعیین‌سطح
رمان‌خـور
نویسنده افتخاری
نوشته‌ها
نوشته‌ها
3,912
پسندها
پسندها
15,209
امتیازها
امتیازها
648
سکه
10,283
یکی از چیزهایی که خیلی باهاش درگیریم اینه که:
فردا چی بپزم؟
و بعد می‌خوابیم، صبح بلند می‌شیم و دوباره میگیم
خب چی بپزم؟
و همش سردرگم هستیم و اعصابمون به خاطر این موضوع خورده و بعد نزدیک شام و نهار میشه و هول‌هولکی یه چیزی می‌خوایم درست کنیم.
برای رفع این مشکل یه چالش ۴۰ روزه گذاشتم که یکم آرامش بگیریم.
این چالش مال همه است.
از زمانی که شروع میکنی به مدت ۴۰ روز موظفی هر شب بیای و اعلام کنی که فردا چی می‌خوای بپزی.
می‌تونی عکس غذات رو در لینک زیر قرار بدی

و توضیح غذایی درست می‌کنی در لینک زیر.
حالا مثال می‌زنم:
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
نهار: پلو عدس
شام: سوپ
یا
روز اول
پلو عدس
 
آخرین ویرایش:
پنجشنبه ۱۵ آبان
شب اول
نهار جوجه بخارپز
شام آش
 
آخرین ویرایش:
جمعه
شب دوم
شامی با سیب زمینی
 
شب سوم
🥗 ناهار: خوراک مرغ و لوبیا سبز با برنج

🍲 شام: کوکوی عدس و سبزیجات با ماست
 
شب چهارم
همچنان مرغ رو داریم
 
شب ۵
کوکو
 
شب ۶
ناهار فردا: خوراک گوشت و لوبیا سبز با برنج

دلایل عالی بودن: پروتئینی، بدون سرخ‌کردن زیاد، سیرکننده و مناسب بچه

مواد لازم:
گوشت تکه‌ای یا چرخ‌کرده، لوبیا سبز، پیاز، گوجه، کمی سیب‌زمینی، کمی روغن زیتون

طرز تهیه:

1. پیاز رو خرد کن و با یه قاشق روغن زیتون تفت بده.


2. گوشت رو اضافه کن، کمی آب بریز و نیم‌پز کن.


3. گوجه رنده‌شده، لوبیا سبز و سیب‌زمینی خردشده رو اضافه کن، بگذار با حرارت ملایم بپزه تا مواد نرم بشن و سس خوش‌عطری درست بشه.


4. برای خودت آخر سر کمی نمک و ادویه ملایم بزن؛ غذای بچه رو قبل از اون جدا کن و نرم‌ترش کن.


5. با برنج
ساده یا بلغور سرو کن.
 
مال دیروز ۷
اسپاگتی ایتالیایی
 
۸
دلمه سبزیجات در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۹ نفر
بادمجان دلمه ای ۲ عدد
کدو ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۴ عدد
گوجه فرنگی درشت ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
لپه‎ پخته ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
تره ،جعفری ، شوید ، ریحان ، مرزه و ترخون ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
۱- برنج را بشویید و با نمک در حدود 3 تا 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.
۲- برنج را در آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید.
۳- لپه را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب بگذارید تا بپزد. لپه ها را از آب خارج کنید.
۴- در یک تابه، پیاز را با نصف پیمانه روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۵- گوشت را در پیاز سرخ کنید. کمی زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. آن را کنار بگذارید.
۶- در یک کاسه، گوشت، لپه و برنج آبکش شده را با هم مخلوط کنید.
۷- سبزی‌های دلمه را خرد کرده و به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
۸- سر فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی‌ها، کدو و بادمجان‌ها را ببرید و داخل آنها را به دقت خالی کنید.
۹- از مواد آماده شده در داخل فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، کدو و بادمجان‌ها بریزید و درب آنها به صورت کلاه بر روی آنها بگذارید.
۱۰- در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت رب گوجه فرنگی را در نصف پیمانه روغن باقیمانده تفت دهید و آب را اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید.
۱۱- حرارت را کم کنید. دلمه‌های آماده شده را به آرامی درون قابلمه به صورت ایستاده بگذارید به طوری که مواد داخل آنها بیرون نریزد.
۱۲- به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم، بگذارید تا دلمه‌ها بخوبی بپزند و آماده شوند.
۱۳- دلمه سبزیجات را در ظرف مناسبی سرو کنید و از مواد رب بر روی آن بریزید.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
۹
اکبر جوجه
 
عقب
بالا پایین