NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 757 پسندها پسندها 1,439 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,368 56 دقیقه قبل #171 ماهک (ماهی ) گفت: نمیدونم اگه قرار بود بین اینکه آدم بدی و یه شخصیت منفی باشی ول خوشبخت و یه آدم خوب و درستکار بدبخت کدوم رو انتخاب میکردی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... بستگی داره خوشبختی و تو چی ببینی؟ ترجیح میدی خوب باشی یا بد؟ ته دلت.
ماهک (ماهی ) گفت: نمیدونم اگه قرار بود بین اینکه آدم بدی و یه شخصیت منفی باشی ول خوشبخت و یه آدم خوب و درستکار بدبخت کدوم رو انتخاب میکردی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... بستگی داره خوشبختی و تو چی ببینی؟ ترجیح میدی خوب باشی یا بد؟ ته دلت.
ماهک (ماهی ) ناظر اثـر رمانخـور نوشتهها نوشتهها 377 پسندها پسندها 1,497 امتیازها امتیازها 133 سکه 2,211 53 دقیقه قبل #172 NAHIT گفت: بستگی داره خوشبختی و تو چی ببینی؟ ترجیح میدی خوب باشی یا بد؟ ته دلت. کلیک کنید تا گسترش یابد... تو همه چی آرامش پول زندگی آروم خونه و ماشین کسی که دوستش داری کنارت باشه با اینکه میدونه چقدر میتونی هیولا باشی . خوب با اینکه میدونم خوبی آخر عاقبت نداره چه موسیقی گوش میدی آروم بشی ؟
NAHIT گفت: بستگی داره خوشبختی و تو چی ببینی؟ ترجیح میدی خوب باشی یا بد؟ ته دلت. کلیک کنید تا گسترش یابد... تو همه چی آرامش پول زندگی آروم خونه و ماشین کسی که دوستش داری کنارت باشه با اینکه میدونه چقدر میتونی هیولا باشی . خوب با اینکه میدونم خوبی آخر عاقبت نداره چه موسیقی گوش میدی آروم بشی ؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 757 پسندها پسندها 1,439 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,368 50 دقیقه قبل #173 ماهک (ماهی ) گفت: تو همه چی آرامش پول زندگی آروم خونه و ماشین کسی که دوستش داری کنارت باشه با اینکه میدونه چقدر میتونی هیولا باشی . خوب با اینکه میدونم خوبی آخر عاقبت نداره چه موسیقی گوش میدی آروم بشی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خوب بدبخت موسیقی آرام نمیکنه پس هیچی حرفی که به شنیدنش نیاز داری؟
ماهک (ماهی ) گفت: تو همه چی آرامش پول زندگی آروم خونه و ماشین کسی که دوستش داری کنارت باشه با اینکه میدونه چقدر میتونی هیولا باشی . خوب با اینکه میدونم خوبی آخر عاقبت نداره چه موسیقی گوش میدی آروم بشی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خوب بدبخت موسیقی آرام نمیکنه پس هیچی حرفی که به شنیدنش نیاز داری؟
ماهک (ماهی ) ناظر اثـر رمانخـور نوشتهها نوشتهها 377 پسندها پسندها 1,497 امتیازها امتیازها 133 سکه 2,211 33 دقیقه قبل #174 NAHIT گفت: خوب بدبخت موسیقی آرام نمیکنه پس هیچی حرفی که به شنیدنش نیاز داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... برو من پشتتم یا نترس من هستم قتل جرم نبود اول از همه کی رو می کشتی ؟
NAHIT گفت: خوب بدبخت موسیقی آرام نمیکنه پس هیچی حرفی که به شنیدنش نیاز داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... برو من پشتتم یا نترس من هستم قتل جرم نبود اول از همه کی رو می کشتی ؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 757 پسندها پسندها 1,439 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,368 یک لحظه قبل #175 ماهک (ماهی ) گفت: برو من پشتتم یا نترس من هستم قتل جرم نبود اول از همه کی رو می کشتی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هنوز درموردش تصمیمی ندارم رئیس جمهور بودی، اولین کاری که میکردی؟
ماهک (ماهی ) گفت: برو من پشتتم یا نترس من هستم قتل جرم نبود اول از همه کی رو می کشتی ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هنوز درموردش تصمیمی ندارم رئیس جمهور بودی، اولین کاری که میکردی؟