طنز مردستیزی

برعکس جدیدا اینقدر قتل همسر توسط زن با همدستی دوست پسر زباد شدع که
من اینو تکذیب نمی کنم قبول دارم منم شنیدم
ولی اون دختره گفته بود شوهرم بهم خیانت های پی درپی می کرد منم اینجوری تلافی کردم من نمیگم کارش درست بوده نه اتفاقا اشتباه کرده .
ولی قاتل الهه حسین نژاد هیچ دلیلی حتی به اشتباه برای کشتن اون دختر بدبخت نداشت .

من هر چی میگم فمنیست ها همون مرد ستیزان میگن نه برابری ؛؛ دیگه تاپیک نزدن فمنیست و برابری ؛ دشمنی رو علنی کردن 😂🤦‍♂️

کاش میشد به برادر های عزیزمون که اگر اگر دلی به دخترای این تاپیک دادن ؛ میشد این تاپیک رو نشون داد تا خودشونو بدبخت نکنن...:( سختی های زن گرفتن یه طرف ؛ تحمل زن فمنیست واقعا دیگه غیرممکنه.....

من هر چی میگم فمنیست ها همون مرد ستیزان میگن نه برابری ؛؛ دیگه تاپیک نزدن فمنیست و برابری ؛ دشمنی رو علنی کردن 😂🤦‍♂️

کاش میشد به برادر های عزیزمون که اگر اگر دلی به دخترای این تاپیک دادن ؛ میشد این تاپیک رو نشون داد تا خودشونو بدبخت نکنن...:( سختی های زن گرفتن یه طرف ؛ تحمل زن فمنیست واقعا دیگه غیرممکنه.....
زن فمنیست که برای مردا خوبه چون شعار مستقل بودن دارن

نه آقا برعکس ای کاش دخترا واقعیت اطراف خودشون رو بهتر ببین که خودشون واسه یه مردی که از زندگی هیچی بحز شام و نهار درست کردن نمی‌فهمه بدبخت نکن
اگه زن گرفتن سخته اعتماد به یه آدم ناشناس که با حرفای قشنگ میاد جلو ولی بعدش همه چی یادش میره صد برابر سخت تره

عقب
بالا پایین