خب شما از کجا میفهمی طرفت این شکلی هست یا نه؟ که نگران تغییرش نباشی؟
خیلی مراحل داره برای شناخت این مسئله
یکیش همون سوالات جلسه خواستگاری هست و
مهمترینش مشاوره های قبل از ازدواج هسن
آخرین ویرایش:
خب شما از کجا میفهمی طرفت این شکلی هست یا نه؟ که نگران تغییرش نباشی؟
اگه اینطور نباشه که نمیشههه جدنیمیگم شما تا حالا امتحان کردید که برای یک هفته،کل غذاهایی برنامه ریزی کنید تا وقتتون برای فکر کردن به چی بپزم هدر نره؟ اینطوری خوبه یه نظرتون؟
البته میدونید چیه؟ خاستگاری های الان زیاد به درد نمیخوره. طرفین یا از قبل هم و میشناختن و رابطه و... چشم و گوششون بسته شده با احساس. یا اینطوریه که سنتی و با واسطه آشنا میشن، خوبه ولی موقع صحبت مثلا ۴ جلسه نیم ساعته که اون نیم ساعت هم فقط تعارفه، تا میای شروع کنی: نمیااااااید بیرووووون؟خیلی مراحل داره برای شناخت این مسئله
مشاوره؟ خب مشاور خوب چطور پیدا کنیم؟ مشاور های الان فقط حرررررف، و کلا چیز زیادی معمولا ازشون در نمیاد مگه اینکه واقعا بگردی.خیلی مراحل داره برای شناخت این مسئله
چ جالب.اگه اینطور نباشه که نمیشههه جدنی
غذاها تکراری و این صوبتا پیش میاد :))
میدونی اگر همه رو با چشم بد ببینیم قطعا به همه چیز بدبین میشیم و این حس بدبینی وجودمون رو از هم متلاشی میکنهبله متوجه منظورتون هستم
میدونید آدم وقتی یه چیزایی رو می بینه اعتماد و باور کردن دیگران براش سخت میشه منظورم اینکه همه بد نیستن ولی خب چند نفری که اینطوری هستن ذهن بقیه رو خراب می کنن
این هم نگاه جالبیهمیدونی اگر همه رو با چشم بد ببینیم قطعا به همه چیز بدبین میشیم و این حس بدبینی وجودمون رو از هم متلاشی میکنه
به سختی میتونیم لبخند بزنیم
به سختی میتونیم اعتماد کنیم
به سختی میتونیم کارایی که دوست راضیم رو انجام بدیم
همیشه باید به اون مثلا ۱ درصدی که خوبن فکر کرد
به نظرم بدبین بودن به آدمها خودش یه جور ظلم به خودِ
چون خیلی از خوشیایی که میتونستی داشته باشی رو با این نگاه از خودت گرفتی
؛این که گفتی نمیآید بیرون عالی بوووودالبته میدونید چیه؟ خاستگاری های الان زیاد به درد نمیخوره. طرفین یا از قبل هم و میشناختن و رابطه و... چشم و گوششون بسته شده با احساس. یا اینطوریه که سنتی و با واسطه آشنا میشن، خوبه ولی موقع صحبت مثلا ۴ جلسه نیم ساعته که اون نیم ساعت هم فقط تعارفه، تا میای شروع کنی: نمیااااااید بیرووووون؟
در صورتی که حداقل باید۴ ساعته باشه هرجلسه.
من به عنوان مشاور با مدرک خواستگاریمشاوره؟ خب مشاور خوب چطور پیدا کنیم؟ مشاور های الان فقط حرررررف، و کلا چیز زیادی معمولا ازشون در نمیاد مگه اینکه واقعا بگردی.
بهت پیشنهاد میکنم خودت یه مشاور خواستگاری برای خودت باش اولااین چیزایی که میگم همش تجربه زندگی شخصیم هست و معمولا خودم بهش رسیدم ..این هم نگاه جالبیه؛
واقعا خودتون اینطور هستید؟