با سلام خدمت شاکیهی محترمه مکرمهشکایت از @PerS!aN
زیر پیام های صبحگاهی من پیام میده به کاربر مذکور
@PerS!aN در راستای این حکم، باید زیر پیام صبحگاهی @سارا مرتضوی ، خطاب به کاربر مذکور سه بار پیام دهد: من قول میدهم پیام ندهم.

با سلام خدمت شاکیهی محترمه مکرمهشکایت از @PerS!aN
زیر پیام های صبحگاهی من پیام میده به کاربر مذکور

شکایت وارد نیستاز @حسین یحیائی
در عرض چند روز صعود رو گذروند
چون شما زبادی شاکیای عزیزم، باید صبر کنی یه نفر دیگه ازت شکایت کنه
@Dyva به واسه این حکم باید تا سه روز آینده، تصاویر خود را به همراه محبوب ابدی خویش(کافه نویسندگان) در همان تاپیک متاهلین آپلود کندشکایت از @Dyva علی رغم اینکه متاهل نیست و حتی یک دوست معمولی پسره هم نداره وهیچ پسری اصلا سمتش نمیره رفته تو تاپیک متاهلین پست داده و در جواب اعتراض میگه من معاون اجرایی هستم

شما خودت متاهلی یا دوست دختر داری تو اون تاپیک اسپم فرستادیشکایت از @Dyva علی رغم اینکه متاهل نیست و حتی یک دوست معمولی پسره هم نداره وهیچ پسری اصلا سمتش نمیره رفته تو تاپیک متاهلین پست داده و
در جواب اعتراض میگه من معاون اجرایی هستم

سر صبح میره مزاحم ملت میشه..کلی ادم ازش شاکی هستنبا سلام خدمت شاکیهی محترمه مکرمه
@PerS!aN در راستای این حکم، باید زیر پیام صبحگاهی @سارا مرتضوی ، خطاب به کاربر مذکور سه بار پیام دهد: من قول میدهم پیام ندهم.![]()
اگر برخورد نشه پارتی بازی شده و من به مقامات بالاتر شکایت میکنم@Dyva به واسه این حکم باید تا سه روز آینده، تصاویر خود را به همراه محبوب ابدی خویش(کافه نویسندگان) در همان تاپیک متاهلین آپلود کند![]()
به نظرم به ادمین بگواگر برخورد نشه پارتی بازی شده و من به مقامات بالاتر شکایت میکنم
دادگاه جای مجادله نیست خانم، شکایت رسمی تنظیم کنیدشما خودت متاهلی یا دوست دختر داری تو اون تاپیک اسپم فرستادی

(رییس شما یه لحظه تشریف بیارین این پشتچون مدیر اجراییم باید به شکایت من زودتر رسیدگی بشه
شکایت ایشون اصلا فاقد اهمیت و ارزشه
)کلی آدم رو تگ کنید پلیزسر صبح میره مزاحم ملت میشه..کلی ادم ازش شاکی هستن

حکم منصفانه صادر شده که تاهل ایشان را اثبات میکند. حال نمیکنید بروید بزرگترتان را بیاورید ببینیم چند مرده حلاجیداگر برخورد نشه پارتی بازی شده و من به مقامات بالاتر شکایت میکنم

کیا مثلامقامات بالاتر شکایت میکنم