اخبار بی‌حجابی بازیگران

به نظرت این وضع خوبه یا بد؟

• خوب

رای: 0 0.0%
  • بد

رای: 3 33.3%
  • کشور قشنگ تر شده

رای: 6 66.7%

• مجموع رای دهندگان
    9
توی ایران این چیزا عادی نمیشه
میخواست بشه توی این ۵ هزار سال قدمت شده بود
بنظر من اینکه هرکس با هر پوششی که خودش دوست داره بیاد بیرون خوبه
ولی یسری چیزا خوب نیست ربطی ام به حجاب نداره مرتبط با افکار ضد اجتماعیه
مثلا همین برنامه عشق ابدی پرستو صالحی من اصلا دوست ندارم این برنامه رو

یک موضعی این وسط هست که پوشش مناسب از دیدگاه ادما با هم متفاوته...چطور باید تشخیص داد کدوم پوشش مناسبه و کدوم ضداجتماعی؟

ولی یسری چیزا خوب نیست ربطی ام به حجاب نداره مرتبط با افکار ضد اجتماعیه
مثلا همین برنامه عشق ابدی پرستو صالحی من اصلا دوست ندارم این برنامه رو

همه جا به سری قانون هست
خود خدا هم به سری قانون گذاشته
هر کی هر کاری میخواد بکنه میشه هرج مرج
الان از بس حجابی به سمت بدحجابی داریم پیش میریم

یک موضعی این وسط هست که پوشش مناسب از دیدگاه ادما با هم متفاوته...چطور باید تشخیص داد کدوم پوشش مناسبه و کدوم ضداجتماعی؟
«خَیرُ الْاُمُورِ اَوْسَطُها» یا «خَیرُ الْاُمُورِ اَوْساطُها» Mood

الان الکی دارین سر چی بحث میکنین... سر ی چیزای بدیهی و کلیشه ای +37>}
میگن اگه کسی خواب باشه میتونی اونو از خواب بیدار کنی اما هرکس خودشو به خواب بزنه عمرا اگه بتونی اونو بیدار کنی...
اصلا به من و شما چی که کی چجوری میگرده؟ مهم انسانیته
حجاب و ازادی هرکس به خودش ربط داره بیشتر.. حجاب هم واسه زن هست و هم مرد.
هر ادمی با اعتقاداتش تا وقتی به بقیه اسیبی نزنه محترمه
اگه مردم جای این جفنگیات و اراجیف و دخالت در پوشش مردم فکرشون رو روی مدرنیته متمرکز میکردن الان یه مدل ژاپن بودیم واسه خودمون، بیخود نیست جهان سوم حساب میشیم
اگه آدم خانواده درست و درمونی داشته باشه هیچ وقت با دیدن ۴ تا موی سر و یه مانتوی دکمه باز و این قبیل موارد به گناه کشیده نمیشه.
اگه کسی با موی سر یه خانم دیگه تحریک میشه این شخص یه بیمار و مریض روانی و جن*سی هست, ایراد از دیگران نیست.

یک موضعی این وسط هست که پوشش مناسب از دیدگاه ادما با هم متفاوته...چطور باید تشخیص داد کدوم پوشش مناسبه و کدوم ضداجتماع

خب خوده کشور های ام که حجاب اونجا آزاده یسری قوانین داره مثلا طرف با اون لباسی که می‌ره ل*ب ساحل آفتاب بگیره نمیره تو خیابون بچرخه

آدم خانواده درست و درمونی داشته باشه هیچ وقت با دیدن ۴ تا موی سر و یه مانتوی دکمه باز و این قبیل موارد به گناه کشیده نمیشه.
نکته مهمی بود چون دختری که اصل و نصب داره این تیپ نمیاد تو خیابون که هزار چشم و ذهن بیمار وجود داره بگرده
خب خوده کشور های ام که حجاب اونجا آزاده یسری قوانین داره مثلا طرف با اون لباسی که می‌ره ل*ب ساحل آفتاب بگیره نمیره تو خیابون بچرخه
درود بر شرفت

هرکس خودش تصمیم می‌گیره چطور نشون داده بشه؛ چون خواه ناخواه اولین قضاوتی که درمورد فرد می‌کنی، از روی ظاهرشه. به هرحال، اگر میدونه مثلا فلان جور بیاد، بقیه هم به چشم بد نگاهش میکنن، اگه نمیاد که خوبه اگر اومد خودش می‌خواد و خودش می‌دونه. به هرحال این بدحجابی که هست اثر منفی اش بیشتر برای خود خانمه، دیگه خودش تصمیم می‌گیره چطور بهش نگاه کنن؟ شان خودش و چقدر بدونه؟ خانم، با وقار سنگین یا حالا یک چیزی که زیاد جالب نیست.

عقب
بالا پایین