اخبار بی‌حجابی بازیگران

به نظرت این وضع خوبه یا بد؟

• خوب

رای: 0 0.0%
  • بد

رای: 3 33.3%
  • کشور قشنگ تر شده

رای: 6 66.7%

• مجموع رای دهندگان
    9
فکر کردی نمیدونن درد چیه؟؟؟ببین به شدت با به وجود اوردن اختلاف طبقاتی و تفرقه افکنی موجودات باهوشی هستن برای حکومتداری..اشتباه و حماقت اون خدا بیامرز نمیکنن...وقتی مردم ما سر بحث مثلا استقلال و پرسپولیس رکیک ترین توهین ها رو نثار خانواده هم میکنن چطور میشه حرف از اتحاددزد؟؟؟فقط اقتصادی؟؟؟اگر بخوام از مشکلات بگم تا فردا باید تایپ کنم...میدونی بد ماجرا چیه؟؟؟؟موجودات باهوشی خوردن به بزدل ترین مردم طول تاریخ
پله پله داریم پیش میریم تا خیلی چیزهای دیگرمون هم از دست بدیم

ارزش زن‌ها داره میاد پایین؛
حالا تو غرب و کاری ندارم، زیاد معلوم نیست کی به کیه. اما اینجا مهم ترین چیز، خانواده است. کانون خانواده! اما الان... چیزی که من می‌بینم آینه که زن داره تبدیل به کالا میشه؟ دیدین مثلا فلان کارخونه کارگر زن می‌خواد، هم بیشتر کار میکنه هم حقوق کمتر میگیره. حالا به کسی که نیاز داره کار ندارم اما خیلی از خانوما شاغلن الان، در صورتی که نیازی ندارن بهش. می‌دونید به خاطر اینها و کم‌ارزش شدن زن و یک‌سری موارد دیگر. کانون بعضی خانواده ها انگار کمی سرد شده. بچه هم این وسط... اون بچه که دیگه باز آینده ساز مملکته، میخواد تهش چی بشه خدا میدونه؟
من با این حرف شما مخالفم...خیلی از مشاغل خانم ها بهتر از اقایون انجام میدن..کی گفته تبدیل به کالا میشه؟؟؟اینم طرز فکر اون موجودات..الان راننده ماشین سنگین خانم داریم.راننده اتوبوس خانم داریم...خیلی از مشاغل که حتی فکرش نمیکنی...بحث حقوق و قانونش یک چیز که باید اصلاح بشه

من با این حرف شما مخالفم...خیلی از مشاغل خانم ها بهتر از اقایون انجام میدن..کی گفته تبدیل به کالا میشه؟؟؟اینم طرز فکر اون موجودات..الان راننده ماشین سنگین خانم داریم.راننده اتوبوس خانم داریم...خیلی از مشاغل که حتی فکرش نمیکنی...بحث حقوق و قانونش یک چیز که باید اصلاح بشه
خب یک چیزی هست. ما چند دسته از این خانم‌ها داریم. یک دسته نیاز دارن، سرپرستن، کمک خرجن یا چی. یک دسته جامعه بهشون نیاز داره. یک دسته نه جامعه بهشون نیاز داره،نه خودشون نیاز دارن. دسته ی آخر و عرض کردم.

پله پله داریم پیش میریم تا خیلی چیزهای دیگرمون هم از دست بدیم
ببین برادر گل اگر از دوران کودکی دختر پسر تو مهد کودک ها تا دبیرستان کنار هم رشد میکردن به نظرت اصلا این بحث ها مطرح بود؟؟؟میدونی زمان ساسانی بانوان ما چه منزلتی داشتن؟چه ارج قربی داشتن؟؟؟یا زمان اشکانی...بابا اصلا اصحاب کهف که خودشون گفتن بانوان اونجا پوشش مناسب داشتن...

خب یک چیزی هست. ما چند دسته از این خانم‌ها داریم. یک دسته نیاز دارن، سرپرستن، کمک خرجن یا چی. یک دسته جامعه بهشون نیاز داره. یک دسته نه جامعه بهشون نیاز داره،نه خودشون نیاز دارن. دسته ی آخر و عرض کردم.
اونم توی نه هر شغلی؛ خب این بحث کالا مثلا کار منشی. بازم هست ولی شایع‌ترینش. این همه کاربلد مرد و شاید سن بالا هست اما یک خانم جوان اونم تازه بعضیاشون قشنگ این استفاده و می‌گن. در یک همچنین موردی خانم کالا محسوب نمیشه؟

ببینید خیلی ها صرفا به خاطر نیاز مالی کار نمیکنن به خاطر تنها نبودن،تو محیط جمعی رفتن.تیم ورک کار کردن،حتی فرار از افسردگی کار میکنن..

اونم توی نه هر شغلی؛ خب این بحث کالا مثلا کار منشی. بازم هست ولی شایع‌ترینش. این همه کاربلد مرد و شاید سن بالا هست اما یک خانم جوان اونم تازه بعضیاشون قشنگ این استفاده و می‌گن. در یک همچنین موردی خانم کالا محسوب نمیشه؟
ببینید تو مقوله بازار یابی استفاده از خانم ها یک بحث گسترده محسوب میشه.ولی جامعه ما بیمار هستش.وگرنه تو همه کشورها هتلدار بگیر تا چه میدونم گارسون کارمند فرودگاه و دفاتر هواپیمایی وخیلی شغل ها همه خانمن و طبیعتا حقوق کمتری میگیرن..این یک چیز عادیه

ببین برادر گل اگر از دوران کودکی دختر پسر تو مهد کودک ها تا دبیرستان کنار هم رشد میکردن به نظرت اصلا این بحث ها مطرح بود؟؟؟میدونی زمان ساسانی بانوان ما چه منزلتی داشتن؟چه ارج قربی داشتن؟؟؟یا زمان اشکانی...بابا اصلا اصحاب کهف که خودشون گفتن بانوان اونجا پوشش مناسب داشتن...
ببینید هم این شکلی و هم به اون صورت مشکلات خودش و داره. ببینید درسته اگر توی این فضا بودیم احتمالا عادی سازی می‌شد و.. اما عوارضش هم هست. صد در صد آمار یک‌سری چیزها بالاتر می‌شد و دیگه شاید خانواده ی آنچنانی نبود. الان غرب چنین فضایی داره، خانواده ای انگار نیست، هیچکس به کار کسی کار نداره و.. به نظرتون خانواده ارزشش بیشتر از این حرفا نیست؟
اون زمان قدیم بود بله، هرچه فرد مقامش بالاتر پوشش اش هم سخت تر اما الان اینطور نیست.

ببینید خیلی ها صرفا به خاطر نیاز مالی کار نمیکنن به خاطر تنها نبودن،تو محیط جمعی رفتن.تیم ورک کار کردن،حتی فرار از افسردگی کار میکنن..
اونم به خاطر حال خوبشه، اونم مشکلی نیست.

ببینید تو مقوله بازار یابی استفاده از خانم ها یک بحث گسترده محسوب میشه.ولی جامعه ما بیمار هستش.وگرنه تو همه کشورها هتلدار بگیر تا چه میدونم گارسون کارمند فرودگاه و دفاتر هواپیمایی وخیلی شغل ها همه خانمن و طبیعتا حقوق کمتری میگیرن..این یک چیز عادیه
خب همین. تا جامعه فرهنگش و نداره. نمیشه یک همچینی کاری کرد

عقب
بالا پایین