سونی مدیر آزعلوم+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگرومترجم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,473 پسندها پسندها 20,233 امتیازها امتیازها 813 سکه 7,342 امروز در 03:50 #1 از دست دادن اعتماد: وقتی جهان دیگر امن بهنظر نمیرسد «هرمن توضیح میدهد که یکی از عمیقترین پیامدهای روانی تروما، از بین رفتن اعتماد بنیادی به جهان، به دیگران، و حتی به خود است.
از دست دادن اعتماد: وقتی جهان دیگر امن بهنظر نمیرسد «هرمن توضیح میدهد که یکی از عمیقترین پیامدهای روانی تروما، از بین رفتن اعتماد بنیادی به جهان، به دیگران، و حتی به خود است.
سونی مدیر آزعلوم+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگرومترجم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,473 پسندها پسندها 20,233 امتیازها امتیازها 813 سکه 7,342 امروز در 03:51 #2 بازماندهٔ تروما دیگر نمیتواند به سادگی باور کند که: – مردم قابل اعتمادند، – جهان قابل پیشبینی است، – و امنیت یک حالت طبیعی است.
بازماندهٔ تروما دیگر نمیتواند به سادگی باور کند که: – مردم قابل اعتمادند، – جهان قابل پیشبینی است، – و امنیت یک حالت طبیعی است.
سونی مدیر آزعلوم+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگرومترجم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,473 پسندها پسندها 20,233 امتیازها امتیازها 813 سکه 7,342 امروز در 03:51 #3 برای بسیاری از افراد، تروما بهصورت ناگهانی رخ میدهد: حادثه، خشونت، خیانت، یا خیانتی از جانب کسی که باید حامی میبود. این لحظه، کل نظام باور فرد را فرو میریزد.
برای بسیاری از افراد، تروما بهصورت ناگهانی رخ میدهد: حادثه، خشونت، خیانت، یا خیانتی از جانب کسی که باید حامی میبود. این لحظه، کل نظام باور فرد را فرو میریزد.
سونی مدیر آزعلوم+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگرومترجم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,473 پسندها پسندها 20,233 امتیازها امتیازها 813 سکه 7,342 امروز در 03:52 #4 قربانی ممکن است با خودش فکر کند: «من نمیتوانم به هیچکس اعتماد کنم.» «اگر یکبار اتفاق افتاد، ممکن است دوباره بیفتد.» «من نمیتوانم از خودم حفاظت کنم.» این بیاعتمادی، نه یک فکر ساده، بلکه تبدیل به حساسیتی دائمی و دردناک میشود: گوشبهزنگی، بدبینی، فاصلهگذاری، یا اجتناب از رابطههای صمیمانه.
قربانی ممکن است با خودش فکر کند: «من نمیتوانم به هیچکس اعتماد کنم.» «اگر یکبار اتفاق افتاد، ممکن است دوباره بیفتد.» «من نمیتوانم از خودم حفاظت کنم.» این بیاعتمادی، نه یک فکر ساده، بلکه تبدیل به حساسیتی دائمی و دردناک میشود: گوشبهزنگی، بدبینی، فاصلهگذاری، یا اجتناب از رابطههای صمیمانه.
سونی مدیر آزعلوم+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگرومترجم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,473 پسندها پسندها 20,233 امتیازها امتیازها 813 سکه 7,342 امروز در 03:52 #5 هرمن میگوید: «تروما، پایههای امنیت را از ریشه سست میکند.» بازسازی این اعتماد هم به جهان و هم به خویشتن از دشوارترین بخشهای مسیر درمان است.
هرمن میگوید: «تروما، پایههای امنیت را از ریشه سست میکند.» بازسازی این اعتماد هم به جهان و هم به خویشتن از دشوارترین بخشهای مسیر درمان است.