فیلم قفلی فیلم‌های قفلی|My Anime List

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع blue lady
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

blue lady

مدیر آزمایشی تالار سینما و کمیک +طراح وبتون
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ویراستار
طراح وبتون
نویسنده نوقلـم
670
پسندها
پسندها
1,523
امتیازها
امتیازها
203
سکه
2,628
داخل این تاپیک فیلم های قفلی و موردعلاقه @RosA قرار میگیرد.
لطفا هیچ پیام غیرمربوطی داخل این تاپیک ارسال نگردد توسط اشخاص دیگر.
باتشکر🌹

میخوام اولش یه سخن کوتاهی با شما داشته باشم؛
اکثرا معتقدن که انیمه مختص بچه‌ها هستش، ولی خب من میگم هر کی با دنیای انیمه آشنا میشه، میفهمه که با یه دنیای متنوع پُر از کارکترهای خفن روبرو هستش که هر کدوم داستان خودشون رو دارن..
اتفاقا دنیای انیمه ژانری تحت عنوان "سینن" داره که مختص ۱۸ تا ۴۰ساله‌ها و بالاتر هستش.. نه اینکه حاوی صحنه‌های فلانی باشه، نه.. این ژانر از لحاظ ریتم، موضوع و حتی شخصیت پردازی توسط این رنج از افراد بهتر درک میشه و براشون جذابتره نسبت به افراد زیر ۱۸سال
من خودم فن انیمه‌هایی هستم که شاهکارن ولی کمتر دیده شدن، یعنی اینجا قراره انیمه‌هایی رو بهتون معرفی کنم که اسمشون به ندرت توو سایتهای معرفی پیدا میشه و انیمه‌های معروف و پر سر و صدایی مثل وان پیس، اتک آن تایتان، بلیچ و ... رو کاری باهاشون ندارم! چون خودمم ندیدمشون! Dandoon
هروخ تمایل به دیدن هرکدوم داشتید، بهم پیام بدید تا بگم از کجا میتونید پیداشون کنید، با ترجمه محشر و کیفیت عالی!​

Joses, the tiger and the fish
جوزه، ببر و ماهی
t388546_402a025812b80810ee2882e306f27eec.jpg

یه انیمه‌ی درام و یخورده تراژدی
یه قسمته و دو ساعته تمومش میکنید
داستان در مورد پسری ۲۲ساله به نام سونئو هستش که داره سخت تلاش میکنه تا به دانشگاهی توو مکزیک بورسیه شه و در رشته زیست شناسی تحصیل کنه، در این میان طی اتفاقی با دختری به اسم جوزه آشنا میشه (یه دختر معمولی ولی بسیار متفاوت با هر دختری که تا الان توو انیمه‌ها دیدید)، جوزه دچار فلج مادرزاد هستش و همین باعث شده که زیاد با محیط بیرون تعامل نداشته باشه، اکثرا کتاب میخونه یا نقاشی میکشه و به ندرت از خونه بیرون میاد، حالا زیاد اسپویل نمیکنم همین قدر بگم که سونئو خدمتکار جوزه میشه و این دو در ابتدا اصلا باهم کنار نمیان ولی به مرور شرایط فرق میکنه و....

h07926_dd311b5296be95c5ee1de334a19679aa.jpg

g38342_8049abf72a7ac7bd88dfa8222715791b.jpg

و حالا بحث اصلی در مورد جوزه و سونئو
همونطور که گفتم جوزه یه دختر فوق‌العاده معمولیه و همیشه آرزو داشته که اقیانوس رو از نزدیک ببینه! ناتوانی جسمی داره، پدر و مادر خودشو از دست داده و فقط با مادربزرگش زندگی میکنه که بعدها سونئو هم به عنوان خدمتکار به جمعشون اضافه میشه.. سونئو که قدرت همدلی بالایی داره، رفته رفته جوزه رو درک میکنه و میفهمه که جوزه برخلاف ترحمی که همه نسبت بهش دارن، شخصیت شکست ناپذیری داره..
کلا این دوتا یکی از کاپلای دوسداشتنی هستن! و همدلی و رفاقتی که بینشون هس، باعث میشه اصلا ازشون خسته نشین!
من خودم جوزه رو خیلی خیلی دوس دارم "}__-2
با اینکه اشکمو درآورد 🙃 ولی بیشتر به خاطر جوزه هستش که این انیمه رو به خیلیا پیشنهاد میکنم​

t578552_e325b0219a093c1125272b5acdbb74c8.jpg

یکی دیگه از انیمه‌های محبوبم که فوق‌العاده خواستنیه، هم داستانش و هم کاراکتراش، انیمه‌ی ۸۶ هستش..
درام و تراژدی با چاشنی مکا و دنیای پسامدرنی
دو فصله، و هر قسمتش حدودا ۲۴دیقه‌س
یکی از مواردی که این انیمه رو از بقیه‌ی انیمه‌ها متمایز کرده اینه که سرگرد(هندلر) و سربازانش(دسته‌ی اسپیرهد) با وجود اینکه در طول فصل اول درکنار همدیگه با لژیون‌ها* جنگیدن اما هیچوقت همدیگرو از نزدیک ندیدن!
دُرُسته آخرش قشنگه و به خوبی و خوشی تموم میشه ولی خب در طول داستان اتفاقاتی میفته که نباید بیفته! ((:

خب بریم سراغ شخصیت‌ها؛
در کنارشون میخوام یدونه دوبلور ژاپنی هم معرفی کنم بهتون!

e328583_0d3b265940e16adbb02e4ae785f022ed.jpg

سرگرد لِنا (دختر) که به عنوان هندلر دسته‌ی اسپیرهد فعالیت میکنه
و کاپیتان شین(پسر) که رهبر دسته‌ی اسپیرهد هستش، با نام کاربری اندرتیکر فعالیت میکنه و بهش لقب شینیگامی(عزرائیل) دادن و اکثر هندلرها ازش فراری هستن و در آخر تنها هندلری که با دسته‌ی اسپیرهد کنار میاد، لِنا هستش

دوتا شخصیت دوست داشتنی دیگه هم توو انیمه بود:

d07916_3cbc41448c249d53521973abff5f5a17.jpg

آنجو
با صدای سائوری هایامی( همون دوبلوری که میگفتم )
تا حالا ۵تا شخصیت رو با صدای ایشون شناختم که هر ۴تاشونم عالی بودن! کلا هرجا دیدین این دوبلور صدای یه شخصیت رو قراره اجرا کنه، مطمئن باشید با یه شخصیت دوسداشتنی و آرامش بخش طرفید!

و

p101091_050db642af2237a6186056452dea0651.jpg

رایدن
نزدیک‌ترین دوست شین که تا آخرین لحظه هواشو داشت، بسیار کاریزماتیک و مهربون و یه حامی واقعی!

دوباره تاکید میکنم، این انیمه هم درامه هم تراژدی!
یعنی ممکنه از یه شخصیت خوشت بیاد ولی چند دیقه بعد کشته شه...
اوج تراژدی اونجاس که از حدود ۳۰ نفر اعضای اسپیرهد، درنهایت فقط ۵نفر زنده میمونن و این ۵نفر بعد انجام آخرین ماموریتشون، از منطقه‌ی ۸۶خارج میشن و به قول خودشون به سمت مقصد میرن.. و سرگرد لِنایی که از همین راه دور، اونارو فقط با صداشون میشناخت و بهشون عادت کرده بود، خیلی دنبالشون میگرده ولی پیداشون نمیکنه...
دیگه زیاد اسپویل نمیکنم فقط اینکه با وجود این همه تراژدی، آخرش خوبه!

لژیون: یک سری ربات که توسط امپراتوری گیاده ساخته شدن برای جنگ با جمهوری سن مگنولیا

امپراتوری گیاده: سرزمینی که با ساخت لژیون‌ها باعث تهدید جان انسان‌ها از جمله شهروندای خودش شد ولی درنهایت سقوط کرد و تبدیل به فدراسیون گیاده شد که الان خودشم با لژیون‌ها میجنگه

جمهوری سن مگنولیا: سرزمین دیگه‌ای که عمده تمرکز انیمه رو اونه، شامل ۸۶منطقه‌س که در ۸۵منطقش افراد زال ( کسانی‌که مو و پوست بلوری و سفید دارن مثل سرگرد لِنا ) زندگی میکنن و منطقه‌ی ۸۶ که تبدیل به تبعیدگاه انسان‌ها با نژادهای رنگی شده، این افراد( مثل شین، آنجو و رایدن و کل دسته‌ی اسپیرهد ) به علت نابرابری نژادی به این منطقه تبعید میشن تا با لژیون‌ها بجنگن، بچه بزرگسال پیر و جوون هم فرق نداره....

هندلر: افراد ارتشی آموزش دیده در ۸۵منطقه‌ی دیگه که برای نظارت دسته‌های منطقه‌ی ۸۶ منصوب میشن؛ سرگرد لِنا به عنوان هندلر دسته‌ی اسپیرهد انتخاب میشه

دسته‌ی اسپیرهد: دسته‌ای در منطقه‌ی ۸۶ که حرفه‌ای ترین و نخبه‌ترین افراد رو داره( درواقع اعضایی که پس از جنگهای بسیار دیگه تجربیات زیادی دارن، به این دسته جذب میشن و سخت‌ترین جنگ‌ها برای ایناست )، حدود ۳۰نفر عضو داره، اکثر اعضا ۱۶سال سن دارن و رهبر دسته شین هستش که توضیحاتشو بالاتر نوشتم

Rokka: Braves of the six flowers
روککا: قهرمانان شش گُل
cd3e12_25da5bc429d6dac1ca4818008e69157946.jpg

یه انیمه فانتزی و درام و البته رازآلود
فعلا یه فصل ازش منتشر شده و ۱۲قسمته
هر قسمت حدود ۲۴دیقه‌س
شاهکار نیس و شاید فقط به یه بار دیدنش بسنده کنید، ولی ارزش یه بار دیدنو داره

در مورد داستان و شخصیت‌هاش باید بگم در یک دنیای خیالی وقتی شیطان بزرگ به اسم ماجین، کل سرزمین‌ها رو به تاریکی میکشونه، الهه‌ی سرنوشت ظهور میکنه و ماجین رو از بین میبره اما الهه یادآوری میکنه که ماجین هنوز هم وجود داره و ممکنه هر چند سال یه بار بیدار شه و برای سری‌های بعد باید کسانی باشن که با ماجین میجنگن، پس اون انرژی و قدرتشو بین شش قهرمان تقسیم میکنه و هروخ که ماجین از خواب بیدار میشه، اون شش قهرمان از نقاط مختلف سرزمین‌ها ظهور میکنن و با علامت یک گُل شش گُلبرگی در بازو، گردن، دست و... مشخص میشن، از اون زمان تا کنون چندین‌بار ماجین بیدار شده و هربار شش قهرمان ظهور کردن و باهاش جنگیدن، امسال دوباره ماجین بیدار شده و شیاطین دوباره دارن به انسان‌ها یورش میبرن، ولی اینبار تفاوت بزرگی هست...
اگر به‌جایِ شش قهرمان، هفت قهرمان که اتفاقا هر کدوم همون علامت گُل شش گلبرگی رو دارن، ظهور کنن، چه فکری به ذهنتون میرسه؟ برای این جنگ هفت قهرمان نیاز بوده یا یکی از قهرمان‌ها تقلبیه؟

نگاه به قیافه‌های بامزشون نکنید!
شش قهرمان واقعی در معبدی که قرار بوده دور هم جمع بشن، وختی میبینن که نفر هفتمی هم هس، به همدیگه مظنون میشن و به جون هم میفتن تا بفهمن چه کسی تقلبیه و داره با ماجین همکاری میکنه!
این انیمه با اینکه اولش جوری شروع میشه که فکر میکنیم جنگ بزرگی با ماجین در پیشه و قراره همکاری هیجان‌انگیزی بین قهرمانا ببینیم، ولی به جنگ بین قهرمان‌ها منتهی میشه...​

عقب
بالا پایین