کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

من استاد حرف زدن در سکوتم. کل زندگی‌ام در سکوت حرف زده‌ام و در سکوت تراژدی‌های زیادی را با خودم زندگی کرده‌ام. آه که چه قدر بدبخت بوده‌ام. همه طردم کرده بودند. مطرود و فراموش شده و هیچ کس نمی‌داند، احدی خبر ندارد.

نازنین / داستایوسکی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: جهنم
و این تنها اثریست که پس از رفتن از تهران و در دوران آوارگی ساخته. پس با همین نیم ساعت تفکر تصمیمش را نگرفت و مرا ترک نگفت. من خیال می‌کردم که نیم ساعت فکر کرد و دیگر موضوعی برایش وجود نداشت.

چشم‌هایش / بزرگ علوی

• Like
در دنیا لذتی نیست که
با لذت مطالعه برابری کند.

تولستوی

• Like
می‌خواستیم دنیا را با چشمان انسان‌های آزاد بنگریم. هر لحظه می‌گفتیم آزادی، آزادی! ولی قادر به درک آن نبودیم. آن‌قدر در طی سال‌هایی که در آرزوی آن بودیم این واژه را بر زبان آورده بودیم که اکنون دیگر برایمان بی‌معنی شده بود. دیگر واقعیت آزادی توان نفوذ در ضمیر آگاه‌مان را نداشت و نمی‌توانستیم این حقیقت را پذیرا شویم که اکنون آزادی از آنِ ما شده است.

انسان در جستجوی معنا/ ویکتور فرانکل

• Like
می‌خواهم در این جهان که مدام تلاش
می‌کند مرا از بین ببرد، زنده بمانم.

لی باردوگو

• Like
می‌گویند ما از یادآوری ایام گذشته بیزاریم. نیازی نیست برای آنان که خود در اردوگاه‌ها بودند سخنی بگوییم و دیگران هم قادر به فهم آن رنج‌ها و تیره روزی‌ها و احساس ما نخواهند بود و احساس حالای ما نیز برای آنان غیر قابل درک است.

انسان در جستجوی معنا/ ویکتور فرانکل

• Like
مادرمان از همه‌مان ضعیف‌تر بود، احتمالا به خاطر آنکه نه فقط غصه‌های مشترکمان بلکه غصه خصوصی هرکداممان را خورده بود.

قصر / فرانتس کافکا

• Like
مگر نه این است که جهان هرروز به کام یکی است؟ امروز از آن تو است و فردا از آن من. در کار نبرد و جنگ و ستیز هیچ‌کدام نباید حکم قاطع داد، زیرا آنکه امروز برخاک می‌افتد شاید که فردا برخیزد، به شرط اینکه خود نخواهد در بستر بماند و منظورم ازاین سخن آن است که مقهور یاس و شکست نشود و جرئت و قوت قلب تازه‌ای برای نبردهای دیگر در خود بدمد.

سروانتس

• Like
اگر می‌توانستم برای خودم انگشتری با نوشته‌ای بر روی آن سفارش دهم احتمالاً این عبارت را انتخاب می‌کردم؛ هیچ چیز نمی‌گذرد.

زندگی من/آنتوان چخوف

• Like
هرچه هم دولت ما، شرکت‌های ما، رسانه‌های ما و نهاد‌های دینی و خیریه ما فاسد و آزمند و بی‌عاطفه شوند، اما موسیقی همچنان پدیده‌ی شگفتی خواهد بود. بر سنگ مزارم بنویسید: نزد این مرد موسیقی دلیل کافی برای اثبات وجود خداوند بود.

مردی بدون وطن / کرت ونه‌گوت

• Like
عقب
بالا پایین