تو جوون بخواهدیگه قاضی مسیر پرونده را عوض کرد![]()

تو جوون بخواهدیگه قاضی مسیر پرونده را عوض کرد![]()

چی؟من از خودت شکایت دارم نَحیط
شکایت منقصی شد به دلیل نقص فنی بانو مرتضویشکایت از @M.ARIYA.F ظاهراً میخواد جای @PerS!aN رو بگیره
سریعا اقدام کن قاضی جان

تو انجمن همه چیز فرق میکنه دیگه.چجوری در دادگاه قبلی بیشترین شکایت از @NAHIT شد و الا قاضی؛ وضعیت همینها مجرم ها راس کار دادگاه اومدن
من طبق معمول از قاضی بخاطر نامکاربریش شکایت دارم خیلی اسم سختیه خوشم نمیاد
بازم از قاضی شکایت دارم ؛ انقد قدرت جوونیت رو به رخ پیرمرد پیرزن های انجمن نکش همش فعالیت همش فعالیت ؛ همش به رخ کشیدن ؛ تا کجا ریا تا کجا بی احترامی به بزرگتر ها ؛ حرمت ها شکسته ؛ ما جرئت نداشتیم پا جلوی بزرگترمون دراز کنیم ؛ هععععییی
از این تیام @دیدگـــانــــــــــ هم شکایت دارم؛ نامکاربری عوض کرده مدیرارشد شده ؛ خیلی خودشو میگیره و متخشصانه سعی میکنه رفتار کنه و نگاه از بالا به پایین داره دقت کردی؛ دیدی؟؟!!
همی دیگه گفتم تو تاپیک قاضی قبلی شرکت کردم اینجا هم شرکت کنم؛ ناراحت نشی و حسادت یه وخ نکنین![]()
به عنوان مجازات چی مد نظرته برای نحیط و تیام؟چجوری در دادگاه قبلی بیشترین شکایت از @NAHIT شد و الا قاضی؛ وضعیت همینها مجرم ها راس کار دادگاه اومدن
من طبق معمول از قاضی بخاطر نامکاربریش شکایت دارم خیلی اسم سختیه خوشم نمیاد
بازم از قاضی شکایت دارم ؛ انقد قدرت جوونیت رو به رخ پیرمرد پیرزن های انجمن نکش همش فعالیت همش فعالیت ؛ همش به رخ کشیدن ؛ تا کجا ریا تا کجا بی احترامی به بزرگتر ها ؛ حرمت ها شکسته ؛ ما جرئت نداشتیم پا جلوی بزرگترمون دراز کنیم ؛ هععععییی
از این تیام @دیدگـــانــــــــــ هم شکایت دارم؛ نامکاربری عوض کرده مدیرارشد شده ؛ خیلی خودشو میگیره و متخشصانه سعی میکنه رفتار کنه و نگاه از بالا به پایین داره دقت کردی؛ دیدی؟؟!!
همی دیگه گفتم تو تاپیک قاضی قبلی شرکت کردم اینجا هم شرکت کنم؛ ناراحت نشی و حسادت یه وخ نکنین![]()
نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلابه عنوان مجازات چی مد نظرته برای نحیط و تیام؟

خوبه امیدوارم همیشه همینقدر تو جمع بزرگان قرار بگیری. و خلاصه مشتی هستی دیگه. چی بگم؟نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلا
مجازات تو که میگی تحمل کن وگرنه میگفتم نامکاربریتو عوض کنی 😌🙌😁 دیگه میدونی بخشش از بزرگان است مجبورم که ببخشم ؛ اصن هم بخاطر این پیامت نیس 😁
تیام رو خودت تصمیم بگیر دیگه قاضی شدی لذتشو ببر![]()
البته تیام مجازات نمیخواد؛ مجازات خودش به سراغش خواهد رفت.نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلا
مجازات تو که میگی تحمل کن وگرنه میگفتم نامکاربریتو عوض کنی 😌🙌😁 دیگه میدونی بخشش از بزرگان است مجبورم که ببخشم ؛ اصن هم بخاطر این پیامت نیس 😁
تیام رو خودت تصمیم بگیر دیگه قاضی شدی لذتشو ببر![]()