تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر مبارک 🌱💚

مادر فرشته‌ای‌ست که من فکر می‌کنم
بر روی خاک معجزه آسا نشسته است
مادر پرنده‌ای‌ست که با بال‌های خیس
بر شاخه شکسته رویا نشسته است
-عبدالجبار کاکایی

ولادت حضرت زهرا(س) رو تبریک میگم🩷
🌸خانم ها و مادران عزیز انجمن روزتون مبارک🌸

تبریک به همه خانومای انجمن -118-"{}

شاید این انجمن از برخی جوانب از سایر انجمن های همکار عقب تر باشه یا کاستی هایی داشته باشه اما بخاطر حضور فعال این تعداد مادر فرشته زمینی ما همیشه خودمون رو بالاتر میدونیم و به این موضوع می بالیم و قدردان حضور این عزیزان هستیم. میلاد حضرت زهرا (ص)به همه خانم ها و مادرا خصوصا مادرای حاضر در این انجمن تبریک میگم و براشون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم -118-"{}

منم تبریک عرض میکنم خدمت کسایی که قورمه سبزیشون بهترین قورمه دنیاس..نبودشون باعث سردی خونه ها میشه..به شااغلین24ساعته...روح تمام مادر ها شاااااااااد...یادمون باشه مادرها هیچوقت نمییمیرند -118-"{}

روز مادر رو به هیچکدومتون تبریک نمیگم..چون نه بچه داری بلدین..نه خونه داری..نه آشپزی..نه شوهر داری...از همه مهمتر نه مادرشوهرخواهرشوهرداری..اون فرشته زمین و مدال قلب حلال نیست
@FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. @دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است. @مرهممرهم عضو تأیید شده است. @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. @RED QᴜᴇᴇɴRED Qᴜᴇᴇɴ عضو تأیید شده است. @گلسرخ

+

محمود درویش:
هر روز باید گفت سلام بر مادرم
اولینِ وطن ها و آخرینِ تبعیدگاه ها..

روز مادر رو به هیچکدومتون تبریک نمیگم..چون نه بچه داری بلدین..نه خونه داری..نه آشپزی..نه شوهر داری...از همه مهمتر نه مادرشوهرخواهرشوهرداری..اون فرشته زمین و مدال قلب حلال نیست
@FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. @دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است. @مرهممرهم عضو تأیید شده است. @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. @RED QᴜᴇᴇɴRED Qᴜᴇᴇɴ عضو تأیید شده است. @گلسرخ

+

محمود درویش:
هر روز باید گفت سلام بر مادرم
اولینِ وطن ها و آخرینِ تبعیدگاه ها..

مامانای عزیز روزتون مبارک💛🩵
تگتون نکردم که یه وقت یکی جا نمونه🥲💗

عقب
بالا پایین