اخبار تراکتور 1 (8) - (7) 1 پرسپولیس؛ تراکتور بالاخره پرسپولیس را برد، آن هم در چه دیداری!

ولی خیلی عجیب بود، این میزد اون میزد و... طولانی ترین پنالتی تاریخ شد
اصلا دیقه ۹۵ گل نشده بود تموم میشد اینقد استرس نمیکشیدیم و وقت‌مون تلف نمیشدWaall
یه دستم به طرف کنترل یه دستم گوشی چشمم تلوزیون 😂😂😂😂😂

ولی
ولی خیلی عجیب بود، این میزد اون میزد و... طولانی ترین پنالتی تاریخ شد
اصلا دیقه ۹۵ گل نشده بود تموم میشد اینقد استرس نمیکشیدیم و وقت‌مون تلف نمیشدWaall
ارزش داشت اقا نگم که کل خوانواده و خاندان جلوی تلوزیون بودن تا تراکتور برنده شد نصفشون جیغ زدن و پریدن هوا نصفشون نشستن گریه کردن منم اون وسط عین کلم به مرد ها نگاهم یکردم اقا یه کیشون پرید هواو رقصید اون یکی نشسته بود گریه میکرد یه وضعی کلا دیروز فکر کنم اونقدر خندیده بودم قزمز شده بودم Lagh2 Lagh2 Lagh2 Lagh2 Lagh2

مادر های گرامی هم در این وضع بودن به جز دختر خالم که گوشه ای وایساده و بود به اونا نگاه میکرد و نوچ نوچ میکرد

یه دستم به طرف کنترل یه دستم گوشی چشمم تلوزیون 😂😂😂😂😂
c27919_25IMG-۲۰۲۵۱۲۱۹-۱۷۴۴۵۰.jpg

یعنی اینو به هر کی نشون بدی و بگی تیم تراکتور برنده شد پشماش میریزه 😂😂

بیانیه تند پرسپولیس: در تهران از خط قرمز ناموس سخن می‌گفتند و در تبریز به مادر بازیکنان توهین کردند!​

طرفداری | باشگاه پرسپولیس در واکنش به حواشی و شعارهای سرداده شده در دیدار مقابل تراکتور، بیانیه‌ای صادر کرد و اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه تبریز را فراتر از هیجان فوتبالی و کری‌خوانی دانست.

متن بیانیه پرسپولیس به شرح زیر است:

سال گذشته وقتی اتفاقاتی در تهران رخ داد، برخی خود را در مقام مظلوم و مدافع حرمت خانواده‌ها نشان دادند و از خط قرمز ناموس سخن گفتند. در همین ورزشگاه تبریز شعار در دفاع از حرمت مادر دادند؛ امروز همان افراد بدون شرم، به مادر و ناموس خانواده‌های بازیکنان و مربیان پرسپولیس توهین کردند و مقام اخلاقی‌ غیرواقعی خود را رسما از دست دادند.
باشگاه پرسپولیس با نهایت تأسف، فحاشی‌های سازمان‌یافته و تند و ناموسی علیه خانواده بازیکنان خود از جمله امید عالیشاه و حسین کنعانی‌زادگان و هم‌چنین چهره‌های ملی چون افشین پیروانی و کریم باقری را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می‌کند.
توهین به خانواده‌ها، در هر زبان و با هر لهجه‌ای، سقوط اخلاقی است و لکه‌ای تاریک بر پیشانی فوتبال.
هیچ پیراهنی، هیچ شهری و هیچ نتیجه‌ای، مجوز بی‌حرمتی به مادر، همسر و خانواده انسان‌ها نیست. سکوهایی که امروز حرمت را قربانی فریاد می‌کنند، بخشی از یک بحران‌ هستند.
باشگاه پرسپولیس با تأکید بر رویکرد مسئولانه خود، یادآور می‌شود هر زمان که چنین رفتارهایی از سوی بخشی از هواداران منتسب به پرسپولیس رخ داده، آن را محکوم کرده و از آن ابراز تأسف کرده‌ایم. چون اخلاق، گزینشی نیست!
ادامه این مسیر خطرناک، فوتبال را از یک میدان رقابت به صحنه نفرت تبدیل می‌کند؛ جایی که نه برد معنا دارد و نه باخت، و تنها بازنده‌اش ایران عزیز ما است.
به همین ترتیب از فدراسیون ، سازمان لیگ و ارکان قضایی فوتبال می‌خواهیک این‌بار، فراتر از بیانیه و توصیه، با تصمیم‌های بازدارنده و برخوردهای قاطع، نشان دهند حرمت خانواده‌ها خط قرمز غیرقابل مذاکره است. سکوت در برابر این رفتارها، آغاز چرخه‌ای خطرناک است که هر روز ادامه آن، تبعات جبران‌ناپذیری برای فوتبال ایران خواهد داشت.

خوب ببینید اول اینکه مهم نیس کی میبره مهم ادبه تراکتور برد توش جون خودش و مردمش ولی دلیلی نمیبینم که به اونا یا به پرسپلیسی ها توهیین بشه بازی جهانی نیس که خود بازیکنان باهم رفیقن بعد مردم دارن فوش ناموشس میده من قبول ندارم اصلا درست نیس هر چی هم باشه هرکی هم برنده باشه دلیلی نداره که یه پرسپلیسی پاشه به تراکتوری بگه ما شکستتون میدیم و پوزتون رو میمالیم این جمله واقا اشتباهه بعد تراکتوری پاشه یه فوشی بده پس ادب و فرهنگمون چی میشه بازی فوتبال از اسمشم میگیم بازی یعنی یه بازی هس دلیل نمیشه که پاشن به ناموس هم فوش بدن نه پرپولیسی و نه تراکتوری و نه بقیه فوتبالیستا تراکتور برنده شده که خوش به حالش و ارزوی موفقیت داریم من خودم دورگم هم تبریزی هم تهرانی الانم میگم یاشاسین تراکتور و زنده باد پرسپولیسی همین دلیل نمیشه بهم فوش بدیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Mahsa
عقب
بالا پایین