روزنامـه روزنامه دی‌ماه 1404| شماره 1

آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.

مدیر روابط عمومی +مدیر و طراح کافه ژورنال
پرسنل مدیریت
مدیر روابط عمومی
مدیر رسـمی تالار
طـراح
ژورنالیست
تیم‌تعیین‌سطح
داور آکادمی
1,706
پسندها
پسندها
14,242
امتیازها
امتیازها
598
سکه
2,445
درود به همگییی-118-"{}

ما بالاخره با اولین روزنامه فصل زمستان برگشتیم.
( و باید اضاف کنم که مجله فصل هنوز که هنوزه در دست طراحیه فکر کنم زمستون سال دیگه تموم بشه -2-35- )
همین دیگه امیدوارم از خوندن اخبار جدید کافه لذت ببرید. -53-؟"_}

این شماره از روزنامه رو می‌خوام تقدیم کنم به آقایون انجمن، که چند روز دیگه روزشونه.
( یه بسته جوراب درجه یک تهیه کردیم انشالله اون روز تقدیمتون می‌کنیم
🧦 1355+=_ )

|یوزارسیف‌های انجمن|

در پیِ حواشی‌های زیادی که در کافه اتفاق می‌افتد از جمله:
اعتیادِ جوانان (اشاره مستقیم به قلیونِ دوسیب:qelyon: و سیگارِ برگSmoke
خشن شدنِ جوانان(اشاره مستقیم به پس‌گردنی‌های‌متوادمg59743_
بست‌نشینی جوانان برای اعتراض(اشاره‌ی مستقیم به ترکاندن نمایه‌هاdsi0_2)
و خیلی حواشی و مشکلاتِ بزرگِ دیگرِ سرزمینِ الف کاف نون، جدیدا یک چیزی در کشور باب شده که کارشناسان بابتِ آن بسیار ابراز نگرانی نموده‌اند. بنده نیز به نمایندگی کارشناسانِ کشور برای شما سخن می‌گویم. در این ‌روزها که پادشاهِ محترم؛ جنابِ ادمین(@AdminAdmin عضو تأیید شده است. ) سرشان با سفرهای کاری داخلی و خارجی، قرادادهای سیاسی و اقتصادی بسی بسی شلوغ است؛ خواهش‌مندیم مردم عزیزِ کشورمان مراعات کنند و کمتر حواشی کنند(البته دروغ چرا، من از خدایم است. هرچه حواشی بیشتر، سوژه‌ها بیشترsmilies.)!
اهممم؛ بله داشتم می‌گفتم. مسئله‌ی نگران‌کننده‌ی این‌روزهایمان، زیاد شدن تعدادِ یوزارسیف‌های انجمن است. ما با یکی‌اش مشکل نداشتیم. یک عمو حسین بود که یوزارسیف انجمن بود (@حسین یحیائی ) . همه هم می‌دانستند شوخی است. اما حالا تعدادشان دارد بالا می‌رود و ما زلیخایی نداریم که مقابلشان بایستد. البته من که نمی‌دانم در سرشان چه می‌گذرد؟‌! شاید مصداق این شعر باشند که شاعر می‌فرماید:
- همه را یار می‌بینم، پیرزن را زلیخا بینم!
اول که پدرِ گرامی بنده (@Hamoon_Mehrdad ) وارد صحنه شدند؛ یوزارسیفِ خفته‌ای که همه با دیدنش دل از کف می‌دهند.(مدیونید فکر کنید دارم پارتی بازی می‌کنم.)
ایشان به نمایندگی ‌یوسف‌پرنسسان جامعه برخواستند و پرچم این قسام را در دست گرفتند.
فرمانده‌ی ارشدِ او؛ مستر میلاد (@MR.MILAD ) است. یلی که یک تنه بانوانِ انجمن را به مرز انفجار و تخریب می‌رساند(کار هر کسی نیست‌ها، دمش‌گرم جدا.)
در حمله‌ی جدیدش؛ وی استیکرهایی با مضنون یوسف و زلیخا منتشر نمود که در همه‌ی آنها به ناز کردن یوزارسیف و ناز کشیدن های زلیخا اشاره دارد. چی بگویم؟ کار دنیا برعکس شده دیگرjc_ghey!
وی همچنان می‌گوید: نمی‌دانم که اما می‌دانم یکی از بانوانِ انجمن زلیخای من است.
دوستان هرکه اون زلیخای معروفه لطفا بیاد زودتر بگه؛ خودم کمکش می‌کنم به یوسف برسه اصلا!
بگذریم‌. خلاصه اینکه این‌روزها وقتی در انجمن می‌گردید، با احتیاط بگردید. شاید چشمتان به جمالِ یوسفی بخورد و دستتان را ببرید.
در آخر با یک شعارِ معروف بحث را خاتمه می‌دهم:
+ زلیخا حیا کن؛ یوزارسیف و رها کنTea!
(اشاره به خاطرخواهی زیاااااد.)

ژورنالیست: @NAHIT

عقب
بالا پایین