به نام یزدان پاکاول هر کار به نام خدا، شما چی میگی؟
دوم به آشنایی بده به خوانندهها،
تیاماسم واقعی،
۲۲سن واقعی
روانشناسی، رشته واقعی،
۱۶۰
۷۵، وزن،
خرماییرنگ مو،
قهوهایرنگ چشم،
گندمیرنگ پوست،
اسپورتاستایل،
تک فرزندمعکس با هوش مصنوعی😏 بچه چندمی
تهران؟اهل کجایی؟
یه روز حسین یحیایی داخل یه تاپیک به شوخی اسمم رو دیدگان نوشته بود به نظر جذاب اومداز شوخی بگذریم و کمی جدی بشیم، اولین بار کاربریت تیام دات آر بود، خب همه فکر میکردن تیام پسره ولی یه دختر خوشبرخورد از آب دراومد، چی شد گذاشتی دیدگان؟ داستان اسم گذاشتن تیام چیه؟ و آر مخفف چیه؟ (حتی سونی هم اون اول فکر کرده پسری)
بعد جریان اینکه تیام اسم پسره و... گفتم اسمم رو بزار دیدگان تا برای مخاطب قابل تشخیص باشه😁😌
آر هم که اول فامیلیمه
حس معتاده در حال ترک 😔در این مدتی که نتها قطع بود چه احساسی داشتی در رابطه با انجمن؟
متأسفانه تا حالا همو ندیدم یا بلهم صحبت نکردیمتو و سونی به نظر میرسه خیلی رفیق باشین، داستان چیه؟ این رفاقت از کجا شروع شد؟ تا حالا همو دیدین یا تلفنی با هم صحبت کردین؟ دیگه با کیا صمیمی هستی؟
اما فکر میکنم یه حس خاص که مارو به هم وصل کرده خیلی اتفاقی بود دوستیمون
یه مدت خیلی سرم شلوغ بود و درگیر بودمیه مدت خیلی تو تاپیک های دنبالهدار بودی، بعد یهو حضورت کمرنگ شد...
حس خاصی ندارمحس ارشیدیتت چطوریه؟
مسئولیته دیگه سخته
رتبه سوم مسابقات رمان نویسی بودیک مدال به شکل سلیب داری اینو برای چی گرفتی؟
سربه راه شدم😂چیزی که من از تیام یادمه، یه دختر پرانرژی بود، یهو چی شد آروم شدی؟
نظری ندارمبه نظر میرسه ارتباط اجتماعیت خوبه، از بین پسرای انجمن دوست داری کدوم رو کله پا کنی؟ از بین دخترای انجمن دوست داری کدوم مدیر شن که هنوز نشدن؟
بله آرزوی همیشمهقبلاً گفته بودی بزرگترین آرزوت رفتن به دانشگاه هوا و فضاست، هنوز همین آرزو رو داری؟
تصمیم داشتم دوباره کنکور بدم بعد پشیمون شدمچی شد دانشگاه رو به بعد موکول کردی؟
داستان جالبی دارهچرا سکوت برهها رو دوست داری؟
دیگه نیستم😁از این که ناظر رمان طلای نیمه شب هستی چه احساسی داری؟
خسته نباشید 🌺حرفی، حدیثی، سخن دلیای؟