سلام خب منم همینو میگماول هر کار به نام خدا، شما چی میگی؟
منظورتو دقیقا نمیفهمم برای سوال اولیدوم به آشنایی بده به خوانندهها، اسم واقعی، سن واقعی، رشته واقعی، قد، وزن، رنگ مو، رنگ چشم، رنگ پوست، استایل، عکس با هوش مصنوعی😏 بچه چندمی ؟اهل کجایی؟
خب خواننده مورد علاقم یاس هستش
اسمم معصومه
سنم ۱۷
رشته انسانی دوره دوم یازدهمم
قد۱۶۲
وزن۵۲ شاق نیستم
رنگ چشم قهوه ای رو به عسلی
رنگ پوست سفید یکمی هم ککمک روی پوستمه
استایلم بیشتر هنریه
آره عکسم با هوش مصنوعیه ولی واقعا چهرم همینه فقط رنگ موهام این رنگی نیستن که توی پروفم زده
بچه وسطم
من راستش خوزستان به دنیا اومدم ولی شهرکرد زندگی کردم بعدش نقل مکان کردیم اومدیم اهواز
الآن اهوازیم
راستشو بخوای دوست داشتم اسم خودم باشهاز شوخی بگذریم و کمی جدی بشیم، در به در دنبال سارق روح بودم دیدم یه معصومه نامی شده، چی شد اسم خودتو گذاشتی؟
اواتارت هم خودتی؟
بله
والا برای بعضی بچه ها خیلی دلم تنگ شده بود..در این مدتی که نتها قطع بود چه احساسی داشتی در رابطه با انجمن؟
آره دوست بودنسام و مراد پدربزرگهات با هم دوست بودند پس داستان ازدواج پدر و مادرت عاشقانه است ؟ آیا تو ثمرهی عشقی؟
والا نمیدونم چه ثمره ای داشت
والا قاتلشو منم دیدم همه میشناسنش ولی نمیتونن اثباتش کننچه اتفاقی برای مراد افتادت؟ چرا کشتنشه؟
پدربزرگ من تاجر بود بعد پسر دایی یاش از کوه پرتش کردن پایین
اونموقع وضع مالیمون خیلی بهتره الآن بوداگه پولی که از پدربزرگت بالا کشیدن برگرده چی میشه؟
و احتمالا خونمونم میرفت کویت چون پدربزرگم اینطوری که بزرگای شهرمون میگن خیلی اونجارو دوست داشت و مادربزرگمم ازدواج نمیکرد به زور
پدر پدرم خب ایشون هم کویت کار میکرد ولی دوتاشون بختیارین دیگه ولی کار اصلیشون اونجا بود اون زمان میگفتن ارزش دینار خیلی بالا بود گرچه همین الآن هم هست مثلا دلار ۱۶۰هزارتومن ولی دینار همین الآن کویت دونه ای ۴۰۰هزار تومنه فک کن قبلا چطور بود بعد پدربزرگ من به هیچ پیر و پیغمبری اعتقاد نداشت یه بار رفتش پیش یه پیری خب باید وقتی بیرون میومد احترام میذاشت و عقب عقب بر میگشت که این کارو نکرد و میگفت یه نفرو احساس کردم بلندم کرد محکم زدم پایین بعد اعتقادش زیاد شد بهش گفتن ملاداستان سام چیه؟ ملا بودن در کویت چطوریه؟
نه ولی قصد مهاجرت به اونجارو دارمخودت هم کویت زندگی کردی؟
اره گویش بختیاری هستش (لری با بختیاری خیلی فرق داره ها!!!!)توی تاپیک ها به لهجه گاهی نوشتی...
گویش بختیاری خیلی نزدیک فارسی هستش
به خدا نمیدونم چیکارش کنمشعری که نوشتی به کجا رسید ؟
والا خودم رو خودم میبینم یه آدم عادی که دوتا هنجره دارهدر مقام گویندگی هستی، خودت رو چطور میبینی؟
بچه ها بهم میگن مصی دوهنجره دوستای صمیمی خودم نه بقیه
ندارمحرفی، حدیثی، سخن دلیای؟