تایم لپ رفع اشکال درسی

به نام حق.

سلام دوستان اول از همه یه سری توضیحات لازمه:

1. این تایپک مربوط به چیه؟ قطعا مسائل درسی و مشاوره های تحصیلی. تو این شرایط بد اقتصادی همه امکان مشاور گرفتن رو ندارن پس بد نیست دانسته هامون رو باهم شریک بشیم.

2. گفت و گو در این تایپک آزاده؟ تا جایی که مربوط به درس و تحصیل باشه بله! اما با یه قدم اونور تر برخورد میشه...حتی برای شما دوست عزیز!

3. دقیقا چه چیز هایی رو میتونیم بفرستیم یا بپرسیم؟ سوالات درسی و مسائل، روش های مطالعاتی، روش های تست زنی و نهایی خواانی، مدیریت زمان و کنترل استرس و...

پس لطفا احترام اول به خودتون بعد به دوستاتون بذارید.
امیدوارم بتونیم فضای سالمی رو داشته باشیم.
و اینم بدونید که ندونستن عیب نیست، نپرسیدن عیبه:)

موفق باشید. -118-"{}

سلام امیدوارم بتونین کمکم کنید.
مشکل من تویه درس خوندن دقیقا اونجایی شروع میشه که میخوام شروع کنم...
یعنی شروع که کردم تا تهش میرم اما اون نقطه اغاز برام هی میره عقب و عقب و عقبتر
راهکاری دارید؟

سلام امیدوارم بتونین کمکم کنید.
مشکل من تویه درس خوندن دقیقا اونجایی شروع میشه که میخوام شروع کنم...
یعنی شروع که کردم تا تهش میرم اما اون نقطه اغاز برام هی میره عقب و عقب و عقبتر
راهکاری دارید؟
سلام عزیزم
این کار خیلی به من کمک می‌کرد، صبح زودتر بیدار شو (سعی کن ببریش روی ۶) و حدود نیم ساعت کشش بدن و ورزش سبک انجام بده. چون معمولاً بر خلاف درس، ورزش کردن رو عقب نمیندازی، ناخودآگاه باعث میشه حس کنی روزت رو با یه کار مفید شروع کردی و دلت میخواد به مفیدتر کردنش ادامه بدی و خیلی سرسخت‌تر سراغ درس میری.

سلام عزیزم
این کار خیلی به من کمک می‌کرد، صبح زودتر بیدار شو (سعی کن ببریش روی ۶) و حدود نیم ساعت کشش بدن و ورزش سبک انجام بده. چون معمولاً بر خلاف درس، ورزش کردن رو عقب نمیندازی، ناخودآگاه باعث میشه حس کنی روزت رو با یه کار مفید شروع کردی و دلت میخواد به مفیدتر کردنش ادامه بدی و خیلی سرسخت‌تر سراغ درس میری.
حتما امتحان میکنم مرسییییی

عقب
بالا پایین