اول هر کار به نام خدا، شما چی میگی؟
دوم به آشنایی بده به خوانندهها، اسم واقعی، سن واقعی (روز،ماه،سال)، رشته واقعی، قد، وزن، رنگ مو، رنگ چشم، رنگ پوست، استایل، عکس با هوش مصنوعی😏 بچه چندمی ؟اهل کجایی؟
از شوخی بگذریم و کمی جدی بشیم، اسمت مهرداده یا هومن؟ چرا این دو تا کنار هم هستن؟ فامیلیته؟ آدم یاد کامران هومن میوفته.
چه کتابهایی با مزاجت سازگاره
چیا نوشتی؟
هیچ رنکی نداری، همیشه همینطور بوده؟
به نظر میرسه در مخزنی استاد باشی...
شنیدم قصد مهاجرت داری
عکس گربههات رو بده ببینیم.
موسیقی که دوست داری، بازیگری چی؟
چه موسیقی میزنی؟ ویسشو بذار.
خودت میگی درونگرایی ولی به نظر که نمیرسه
بچه مایه بودن چه حسی داره؟
اگه ی زمانی ازدواج کردی و فهمیدی همسرت روی تر و تمیزی مثل تو حساس نیست چه میکنی؟
من که مردستیزم، تو به نظرم زنستیز باشی...
حرفی، سخن دلیای؟
مهرداد
فامیلیم کیا
۸ شهریور تولدمه ۲۳ سالمه
فیزیوتراپی دانشگاه تهران
۱۹۰ قدم
۸۰ کیلو وزنمه حالا وزن و برا چی میخوایی؟
رنگ موهام خرمایی رنگ چشمام قهوه ای سوخته
گندم رنگ پوستم
استایلم هر چی بهم بیاد میپوشم پیرو استایل خاصی نیستم
بچه اول
تهران
نه خب اسمم مهرداد در اصل اون همون مهرداد
اشاره داره به اینکه من همون مهرداد سابقم
کتاب زیاد میخونم
اگ منظورت ابنه چه کتاب های بیشتر میخونم اصن کتاب زرد نداریم همه کتابا خوبن
مثلا چیز هایی ک جدیدا خوندم صد سال تنهایی دزیره قورباغه را قورت بده روان شناسی رنگ ها داستافیوسکی ابله ...
به رنگ گیری علاقه ای ندادم ترجیح میدم یه کار بر معمولی باشم تا یه کاربر سر شناس و کسی ک همه ازش حساب میبرن دوس دادم بقیه باهام راحت باشن شخص خاصی ندونن منو
مخ زنی خب این یه پروسه جداست برمیگرده به پروسه کاریم تعریف از خود نباشه من سعی نمیکنم مخ بزنم مخشون زده میشه فقط باید بفهمی نقطه مشترک تمام دخترا یه چیزه و با همون وارد بشی ک اونو میزارم سکرت بمونه
به دلایل مشکلات خانوادگی به احتمال خیلی زیاد فرودین میرم کانادا
عکس گربه هام فقط همین مونده برام
به بازیگری علاقه ای ندارم چطور به این نتیجه رسیدیم موسیقی رو دوس دارم ؟
داخل نمایم هست اونایی ک زدم
من تو دنیا یه بیرون فوق العاده درونگرام اینجا هم مجازیه سعی میکنم بهتر با بقیه ارتباط برقرار کنم
حسی مث بقیه چیز ها یه چیزه طبیعیه
تو یخچال خونه منجمدش میکنم و بعدش ازش استیک درس میکنم به قیمت بالا به عمده فروشا میفروشم
اتفاقا من اصلا زن ستیز نیستم بلکه طرفدار حقوق برابریم به نظرم زن ها هم مث ما حق زندگی دارن و به مزخرفات چیزهایی مثل مرد سالاری و اینا اهمیت نمیدم اینا مال قرنه بوقه.
تازه برخورد بدی از طرف یه آقا با به خانوم ببینم جدی برخورد بدی میکنم باهاش
حرف؟
میتونم بگم دهانم پرحرف است میل به سخن نیست