:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #1 یه روز دوتا تیر آهن دعوا می کنن یه پیر آهن میره پا در میونی .
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #2 میدونید به مورچه ای که طی میکشه چی میگن میگن تیمور
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #3 میدونید وقتی تنباکو ها خیلی خوشحال میشن چی میشه تو توتونشون عروسی میشه
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #4 میدونی وقتی تلویزیونا باهم کار خصوصی دارن بهم چی میگن؟ چی میگن؟ میگن بدو بیا تی وی کارت دارم
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #5 میدونید اگه ماکارونیا پرخوری کنن چی میشه؟ نودل میکنن
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #6 دوتا گوجهفرنگی با هم دعوا میکردن.. یه گوجهسبز میاد جداشون کنه گوجهفرنگیها میگن: سید تو دخالت نکن!
دوتا گوجهفرنگی با هم دعوا میکردن.. یه گوجهسبز میاد جداشون کنه گوجهفرنگیها میگن: سید تو دخالت نکن!
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #7 میدونین ماهیها بعد از اینکه غذا میخورن چیکار میکنن؟ دستمال میارن سفره ماهی رو پاک میکنن.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #8 روباهی به زاغی گفت: چه دمی، چه سری، عجب پایی! زاغ عصبانی شد و گفت: بیتربیت! خجالت بکش، اون موقع من کلاس اول بودم الان دیگه شوهر دارم! حال مامان من اون زاغ ام شوهر کرد تو هنوز بیخ ریش منی
روباهی به زاغی گفت: چه دمی، چه سری، عجب پایی! زاغ عصبانی شد و گفت: بیتربیت! خجالت بکش، اون موقع من کلاس اول بودم الان دیگه شوهر دارم! حال مامان من اون زاغ ام شوهر کرد تو هنوز بیخ ریش منی
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #9 یه کرمه داشته رد میشده میفته تو قابلمه ماکارونی، میگه: عه حموم چقد شلوغه!
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,229 پسندها پسندها 21,475 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 2/3/26 #10 تخم مرغِ میره بیرون مامانش میگه برو ولی زود برگرد شونه