DOLLSINDOLLSIN عضو تأیید شده است. منتقد ادبی منتقد ادبی نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته مسئولیت پذیر بررسی مدیریتی از تالار vip مدیر رسمی با پشتکار عالی نوشتهها نوشتهها 684 پسندها پسندها 4,863 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,389 2/25/26 #1 °•●●بسم الله الرحمن الرحیم●○•° این دفترکار متعلق به منتقد رمان و داستان @FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. میباشد و هیچکس به جز ایشان اجازه ارسال اسپم در آن را ندارد. • نوع نقد: • نویسنده: • لینک تاپیک نقد: • زمان تحویل نقد:
°•●●بسم الله الرحمن الرحیم●○•° این دفترکار متعلق به منتقد رمان و داستان @FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. میباشد و هیچکس به جز ایشان اجازه ارسال اسپم در آن را ندارد. • نوع نقد: • نویسنده: • لینک تاپیک نقد: • زمان تحویل نقد:
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,536 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,680 2/28/26 #2 ✅ نوع نقد: داستان کوتاه هیولای منقلب ✅ نویسنده: هستی جباری، @Hasti. ✅ لینک تاپیک نقد: نقد داستان کوتاه هیولای منقلب ✅ زمان تحویل نقد: چهارشنبه 6 اسفندماه ۱۴۰۴ آخرین ویرایش: 3/16/26
✅ نوع نقد: داستان کوتاه هیولای منقلب ✅ نویسنده: هستی جباری، @Hasti. ✅ لینک تاپیک نقد: نقد داستان کوتاه هیولای منقلب ✅ زمان تحویل نقد: چهارشنبه 6 اسفندماه ۱۴۰۴
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,536 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,680 3/16/26 #3 ✅ نوع نقد: داستان واپسین لحظه ✅ نویسنده: زهرا مشرف @سِـــودا ✅ لینک تاپیک نقد: نقد داستان واپسین لحظه ✅ زمان تحویل نقد: سهشنبه 26 اسفندماه ۱۴۰۴
✅ نوع نقد: داستان واپسین لحظه ✅ نویسنده: زهرا مشرف @سِـــودا ✅ لینک تاپیک نقد: نقد داستان واپسین لحظه ✅ زمان تحویل نقد: سهشنبه 26 اسفندماه ۱۴۰۴
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,536 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,680 3/25/26 #4 ✅ نوع نقد: داستانک منی در من ✅ نویسنده: نقره @NOGHRE ✅ لینک تاپیک نقد: داستانک منی در من ✅ زمان تحویل نقد: پنجم فروردین ۱۴۰۵
✅ نوع نقد: داستانک منی در من ✅ نویسنده: نقره @NOGHRE ✅ لینک تاپیک نقد: داستانک منی در من ✅ زمان تحویل نقد: پنجم فروردین ۱۴۰۵
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,536 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,680 4/7/26 #5 ✅ نوع نقد: داستانک من هنوز بر سیارهام ✅ نویسنده: سِودا @سِـــودا ✅ لینک تاپیک نقد: داستانک من هنوز بر سیارهام ✅ زمان تحویل نقد: 18 فروردین ۱۴۰۵ آخرین ویرایش: 4/7/26
✅ نوع نقد: داستانک من هنوز بر سیارهام ✅ نویسنده: سِودا @سِـــودا ✅ لینک تاپیک نقد: داستانک من هنوز بر سیارهام ✅ زمان تحویل نقد: 18 فروردین ۱۴۰۵
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 722 پسندها پسندها 2,912 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,708 شنبه ساعت 20:31 #6 پایان همکاری! در تاریخ: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ از همراهی شما سپاسگزاریم. تیم نقد برایتان مسیرهایی روشن، فرصتهایی درخشان و موفقیتهایی بیپایان آرزو دارد. به امید دیدار در قلههای بلندترِ قلم.مدیریت نقد
پایان همکاری! در تاریخ: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ از همراهی شما سپاسگزاریم. تیم نقد برایتان مسیرهایی روشن، فرصتهایی درخشان و موفقیتهایی بیپایان آرزو دارد. به امید دیدار در قلههای بلندترِ قلم.مدیریت نقد