روزنامـه آخرین روزنامه سال 1404

درود به همگی

تردید داشتم که این تاپیک رو بزنم یا نه.
امیدوارم که حال همگی هر کجا که هستید خوب باشه.

با آرزوی عاقبت به خیری برای ایرانمون، آخرین روزنامه‌ی این سال پر فراز و نشیب رو تقدیمتون می‌کنم.
جا داره از تمامی عزیزانی که این یک سال بخشی از خانواده کافه ژورنال بودند هم تشکر کنم. تجربه‌ و لحظات خوبی با تک‌تکشون رقم خورد. امیدوارم سال جدید هم دلخوشی‌ای برای ادامه وجود داشته باشه تا بتونیم برای لحظه‌ای کوتاه، شما کاربران عزیز رو ذره‌ای از هیاهوی این جهان دور کنیم. -118-"{}

این داستان: راهنمای بقا در فصل جفت یابی انجمن! 40e206_25laufband
«گردآوری شده توسط سوژه‌یاب میدانی»

پژوهشگران در تحقیقات میدانی مشاهده کرده‌اند که با رسیدن بهار، رفتارهای جفت‌یابی در گونه‌های مختلف افزایش می‌یابد. پرندگان آوازهای طولانی‌تر می‌خوانند، پستانداران حرکات نمایشی انجام می‌دهند و بسیاری از موجودات قلمرو خود را با علائم ویژه مشخص می‌کنند. این تغییرات رفتاری با افزایش دما و طول روز ارتباط مستقیم دارد و نشان می‌دهد که بهار، آغازِ یک‌تحولِ نوین، در میان گونه‌هاست. (سلام، دختری؟😔)

حال توجه شما را به جدید ترین مقاله ۲۰۲۶ از تحرکات کاربران کافه نویسندگان در فصل جفت یابی که با تلاش های فراوان مستند ساز انجمن، ضبط شده، جلب میکنم7np5_laie_100

۱- تحقیقات اخیر نشان می‌دهد:

smilies«جنسیت دیگر جزو شروط ضروری در انتخاب جفت نیست
باید بگویم که این را از زنم‌زنم هایی که دختران به ریش همدیگر می‌بندند متوجه شدیم و اگر باور نمی‌کنید و فکر میکنید نمونه‌ی این عشق پاک، بعد از شمس و مولانا در هیچ زوج دیگری حلول نکرده، باید بگویم سخت در اشتباهید!

« @مرهممرهم عضو تأیید شده است. و @دالان ِبهشت » , ، « @Hasti. و @asma_moi » ، « @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. و @دالسین » و و و...

به‌نظر می‌رسد دیگر باز کردن درب مربا یا تعمیر شیر آبی که چکه می‌کند، دختران را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و گویا این قشر مظلوم، از حساب باز کردن روی نیمه دوم جمعیت (قشر ظالم!) کاملا قطع امید کرده و تصمیم به خودکفایی گرفته‌اند!

2- پدیده‌ای نو‌ظهور:
مثلث‌های عشقی به nضلعی های عشقی مبدل گردیده‌اند.-2-35-
با زیرنظر گرفتن یکی از زوج های اخیر انجمن، یعنی @Hasti. و @asma_moi به اکتشافات جدیدی دست یافتیم و آن اینکه: تعیین تعداد اضلاعِ روابطِ کافه نویسندگانی‌ها، از شمارش خارج شده و برای تحلیلشان باید حداقل ۱۰ سال تجربه‌ی مشاهده فیلم های ترکی را داشته باشید. می‌گویید نه؟ بگذارید امتحانتان کنم!4584+"_

شرح داستان: این زوج معصوم در یک قدمی رفتن به خانه بخت بودند که به ناگه سر و کله @Hamoon_Mehrdad جلوی خانه @Hasti. پیدا شد.
«سه راه بیشتر نداری!
(با لحنِ "یا سهم منی یا سهم خاک" بخوانیدش)
با من باشی‌، با تو باشم، یا توافق کنیم که باهم باشیم »

گویا در انجمن «دارک رُمنس» داشتیم وقتی دارک رُمنس مد نبود!-2-35-
حال فکر میکنید می‌توانید تهِ این داستانِ عاشقانه را حدس بزنید؟ مثلا هستی به اسما وفادار می‌ماند یا اینکه هستی با مهرداد به اسما خیانت می‌کند؟

رکب خوردید! اسما با مهرداد بقیه را پیچانده و سر خانه بخت می‌روند bathtub_7njw

3- چت‌باکس تبدیل به بیشه‌زاری برای شکار دوست دخــ... چیز...همسر شده است.

(از بالا منظورمان هم اصلا @Noor نیست دستور رسید از به کار بردن الفاظ سخیف بپرهیزیم.40e206_25laufband)

در یک شب مهتابی، ممکن است شما، انتظار رد و بدل شدن شعر و کتاب را در چت باکسِ یک انجمن ادبی داشته باشید0c9027_25105. درست است؟
متاسفم! باز هم رکب خوردید!

@Matthew+ : به تجربه دوستان برای تبدیل یه عدد کراش به دوست دخ(سانسور) نیازمندم.

که البته توصیه های دلسوزانه رفقا چیزی از توصیه های روانشناسی تاریک، کم نداشت. از جمله آن‌ها، بیایید به توصیه‌های دو دوست عزیزمان اشاره کنیم که به نوبه خود جای بحث فراوان دارند اما طبق معمول؟
گذر میکنیم!d5961758_

@آسِمان؛ : بازی های روانی؛ محبت نشان دادن و بعد غیب شدن. (این گل به خودی نبود؟Mood)

۴- دیده شدن اولین کیس خواستگاری در انجمن!
(البته بدون حضور مستقیم داماد-2-31-)
از دیگر حواشی این روز ها میتوان به انتخاب شدنِ @دیدگـــانــــــــــ ، به عنوان عروس، برای برادرِ @نمو ی عزیز اشاره کرد!
هرچند فاصله‌ی «ماشاالله چه عروسی داریم» تا «اگه داداشم سالم بود که خواستگاری تو نمی‌اوردمش» فقط چند پیام بود.v818879_

و هم‌اکنون یک انجمن، چشم انتظارِ آمدنِ محراب جان (دامادِ غایب!) و پیوند این دو گل نوشکفته هستند!

۵ـ ثبت اولین زوج حقیقی!
شاید تا اینجای ماجرا فکر می‌کردید دارم شوخی می‌کنم که اگر اینطور است متاسفم برایتان!(s549)_)
بفرمایید!
این هم مدرک!
shadi:_عروس و داماد انجمن: @Frozen و @رضا❤️

شاید بگویید پس
راهنمای بقا کو؟ این ها که همه تئوریجات بودند! باید بگویم هیچ راهنمایی وجود ندارد! صرفا یک جا پناه بگیرید تا از این فصل پرحاشیه گذر کنیم. ترجیحا از نگاه های غیر ضروری به یکدیگر هم بپرهیزید چراکه به علت فرومون‌های پراکنده در هوا، احتمال fall in love شدنتان خیلی بالاست!

موفق باشید.d5961758_
پ‌ن: از مدیریت تقاضا می‌شود برای گذر از این بحران، به منابع آب انجمن، حجم قابل قبولی کافور اضافه گردد. -2-35-

ژورنالیست: @وانیـلྉ

عقب
بالا پایین