-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #31 هیچکس اندوهی را از دلم در نیاورد. من همیشه تک و تنها، در گوشه کناری همه را بخشیدم. -نیلگون مارمارا
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #32 فرانتس کافکا در «نامههایی به ملینا» مینویسه: عشق همین است عشق من؛ همین که تو چاقویی هستی که من دائما در زخمهایم پیچ و تابش میدهم
فرانتس کافکا در «نامههایی به ملینا» مینویسه: عشق همین است عشق من؛ همین که تو چاقویی هستی که من دائما در زخمهایم پیچ و تابش میدهم
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #33 همه ی آنهایی که مَرا می شناسند می دانند چه آدم حَسودی هستم و همه ی آنهایی که تو را می شناسند؛ لَعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند! -نزار قبانی
همه ی آنهایی که مَرا می شناسند می دانند چه آدم حَسودی هستم و همه ی آنهایی که تو را می شناسند؛ لَعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند! -نزار قبانی
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #34 جنگ که تموم شه ازدواج می کنیم و در مزرعه ی ما گلهایی خواهد رویید به زیبایی تو، در رحم تو دختری خواهد بود شبیه تو. -نامه ای در جیب یک سرباز کشته شده.
جنگ که تموم شه ازدواج می کنیم و در مزرعه ی ما گلهایی خواهد رویید به زیبایی تو، در رحم تو دختری خواهد بود شبیه تو. -نامه ای در جیب یک سرباز کشته شده.
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #35 دیروز وقتی کسی در حضور من، اسم تو را بلند گفت، طوری شدم که انگار گل رُزی از پنجره ی باز به اتاق پرت شده باشد... -ویسواوا شیمبورسکا
دیروز وقتی کسی در حضور من، اسم تو را بلند گفت، طوری شدم که انگار گل رُزی از پنجره ی باز به اتاق پرت شده باشد... -ویسواوا شیمبورسکا
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #36 شب بخیر عزیزم. تو را می بوسم، تو را به ازای تمامِ سال های بی تو می بوسم. -آلبر کامو | نامه به ماریا کاسارس
شب بخیر عزیزم. تو را می بوسم، تو را به ازای تمامِ سال های بی تو می بوسم. -آلبر کامو | نامه به ماریا کاسارس
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #37 « فردا از آن ماست. چرا که نباشد؟ » -احمد شاملو
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #38 ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ؟ ﺩﯾﺮ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﺴﺌﻮﻝ ﻃﺮﺯ ﻓﮑﺮ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺘﻢ. ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮﮐﻪ ﻫﺮﭼﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺑﮕﻮﯾﺪ! ﭼﻪ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ؟ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻻﮎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻡ؛ ﺁﻥ ﺟﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺁﺭﺍﻡ ﻭ ﺑﯽ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ. -فروغ فرخزاد
ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ؟ ﺩﯾﺮ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﺴﺌﻮﻝ ﻃﺮﺯ ﻓﮑﺮ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺘﻢ. ﺑﮕﺬﺍﺭ ﻫﺮﮐﻪ ﻫﺮﭼﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺑﮕﻮﯾﺪ! ﭼﻪ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ؟ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻻﮎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻡ؛ ﺁﻥ ﺟﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺁﺭﺍﻡ ﻭ ﺑﯽ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ. -فروغ فرخزاد
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #39 من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا. -پل الوار | برگردان احمد شاملو
من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا. -پل الوار | برگردان احمد شاملو
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,776 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,158 3/11/26 #40 دلم میخواست خانه ات باشم که از خستگی هایت به من برگردی... -حمید سلیمی