اصلاح مقدمه :
مقدمه:
"من محکومم به نابودی!" - این جمله درست است، اما اگر منظور شما از "محکومم" احساس اجبار و ناچاری است، میتوان آن را با "مجبورم" یا "ناگزیرم" جایگزین کرد تا حس قویتری منتقل شود. با این حال، "محکومم" نیز کاملاً صحیح است.
"نه، نابودی نه، من محکومم به بقا در این مرگ احساسات!"
"مرگ احساسات" ترکیب خوبی است.
"بقا در این مرگ احساسات" کمی گنگ است. منظور این است که در میان احساساتی که مردهاند، باید زنده بماند؟ یا احساساتی که در حال مردن هستند؟ اگر منظور این است که باید با وجود احساسات مرده زنده بماند، شاید بتوان گفت: "من محکومم به بقا، در حالی که احساساتم مردهاند!" یا "من محکومم به بقا در میان مرگ احساساتم!". اما شکل فعلی نیز قابل قبول است و ابهام آن میتواند هنری باشد.
"عدالت؟ از عدالت میگویی؟ از قانون کارما میپرسی؟" - کاملاً درست و با علائم نگارشی صحیح.
"اما من گناهی نکردم!" - درست است.
"به هر چه میپرستی نکردم!"
این جمله کمی نامفهوم است. آیا منظور این است که به آنچه دیگران میپرستند، عمل نکرده است؟ یا به آنها اعتقاد نداشته است؟ اگر منظور عمل نکردن است، شاید بتوان گفت: "به آنچه میپرستی (یا میپرستید)، عمل نکردم." اگر منظور اعتقاد نداشتن است: "به آنچه میپرستی (یا میپرستید)، باور نداشتم."
استفاده از "میپرستی" (مفرد) در مقابل "دیگران" (جمع) کمی تناقض دارد. اگر منظور خدایان یا مفاهیم کلی است، مناسب است. اگر منظور افراد است، بهتر است جمع به کار رود.
"به هر چه میپرستم نکردم!"
مشابه جمله قبل، این جمله نیز نیاز به شفافسازی دارد. اگر منظور این است که به آنچه خودش میپرستد عمل نکرده، باید مشخص شود.
"میپرستم" (مفرد) و "نکردم" (اول شخص مفرد) از نظر دستوری درست است، اما معنی و ارتباطش با جملات قبل نیاز به دقت دارد.
"من تاوان گناهی را پس میدهم که دیگران کردند!"- کاملاً درست.
"جرمی که دیگران مرتکب شدند!" - کاملاً درست.
"لعنت بر عدالت!" - درست.
"کجاست این عدالت؟"- درست.
"در کدام می خانه و پی کیست این عدالت؟" "پی کیست" به معنی "در پی چیست" یا "برای کیست" است. اگر منظور "در پی چیست" باشد، بهتر است به این صورت نوشته شود: "در کدام میخانه و در پی چیست این عدالت؟"
اگر منظور "برای کیست" باشد، بهتر است نوشته شود: "در کدام میخانه و برای کیست این عدالت؟"
هر دو برداشت ممکن است. انتخاب بین این دو بستگی به منظور دقیق نویسنده دارد.
"لعنت بر تمام قوانین خلقت!" - درست.
"لعنت بر پوسایدون و آفرودیت!" - درست .
"لعنت بر خدایان، شیاطین، فرشتگان!"- درست.
و لعنت بر انسان ها!"- درست.
نکات کلی:
املای کلمات:املای کلمات در کل متن صحیح است.
علائم نگارشی: علائم نگارشی (علامت سوال، علامت تعجب، ویرگول) تا حد زیادی درست استفاده شدهاند. تنها نکته در جمله "در کدام می خانه و پی کیست این عدالت؟" بود که نیاز به شفافسازی دارد.
ساختار جملات:جملات کوتاه و بریده بریده هستند که حس خشم، ناامیدی و فریاد را به خوبی منتقل میکند و این سبک برای این مقدمه مناسب به نظر میرسد.
"نکردم": فعل "نکردم" در دو جمله "به هر چه میپرستی نکردم!" و "به هر چه میپرستم نکردم!" کمی مبهم است. اگر منظور "کاری نکردم" یا "گناهی نکردم" است، بهتر است این معنی را منتقل کند.