-Taraneh مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته داوری داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,837 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,271 4/17/26 #71 یه بار رفتم پارک سوارتاب شدم،یکی اومد گفت چیکارمیکنی؟ گفتم به تو ربطی نداره پارک واسه همه است سن و سالم نداره.گفت باشه فقط از رو بچه من پاشو
یه بار رفتم پارک سوارتاب شدم،یکی اومد گفت چیکارمیکنی؟ گفتم به تو ربطی نداره پارک واسه همه است سن و سالم نداره.گفت باشه فقط از رو بچه من پاشو
-Taraneh مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته داوری داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,837 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,271 4/17/26 #72 دختره نوشته عشق اونه که وقتی سکوت میکنی حرفتو بفهمه، بابا شما وقتی حرفم میزنید ما نمیفهمیم چی میگید چه توقع هایی دارید ناموسا
دختره نوشته عشق اونه که وقتی سکوت میکنی حرفتو بفهمه، بابا شما وقتی حرفم میزنید ما نمیفهمیم چی میگید چه توقع هایی دارید ناموسا
-Taraneh مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته داوری داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,837 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,271 4/17/26 #73 دماغم تو عکس شناسنامم یجوری افتاده انگار خودم خواب موندم دماغم خودش رفته آتیله عکس گرفته
-Taraneh مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته داوری داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,837 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,271 4/17/26 #74 تو شلوارتو تو جورابت میکنی چون مُده من اینکارو میکنم چون میخوام یه شلوار دیگه روش بپوشم ، ما مثل هم نیستیم
تو شلوارتو تو جورابت میکنی چون مُده من اینکارو میکنم چون میخوام یه شلوار دیگه روش بپوشم ، ما مثل هم نیستیم