TAAHA مترجم آزمایشی+جادوگر سپید ژورنالیست ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 97 پسندها پسندها 516 امتیازها امتیازها 93 سکه 232 5/9/26 #11 اعلام آمادگی(شاید خیلی توی ترجمه حرفه ای نباشم ولی خیلی دلم می خواد مترجم باشم)
serino مدیر تالار ترجمه+رهبر جادوگران سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 641 پسندها پسندها 3,336 امتیازها امتیازها 258 سکه 3,971 5/9/26 #12 TAAHA گفت: اعلام آمادگی(شاید خیلی توی ترجمه حرفه ای نباشم ولی خیلی دلم می خواد مترجم باشم) کلیک کنید تا گسترش یابد... امیدوارم این علاقه به معنی فعالیت باشه و غیر فعال نباشی ازتون ازمون ورودی گرفته خواهد شد
TAAHA گفت: اعلام آمادگی(شاید خیلی توی ترجمه حرفه ای نباشم ولی خیلی دلم می خواد مترجم باشم) کلیک کنید تا گسترش یابد... امیدوارم این علاقه به معنی فعالیت باشه و غیر فعال نباشی ازتون ازمون ورودی گرفته خواهد شد
TAAHA مترجم آزمایشی+جادوگر سپید ژورنالیست ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 97 پسندها پسندها 516 امتیازها امتیازها 93 سکه 232 5/9/26 #13 serino گفت: امیدوارم این علاقه به معنی فعالیت باشه و غیر فعال نباشی ازتون ازمون ورودی گرفته خواهد شد کلیک کنید تا گسترش یابد... نه انشالله فعالیت زیادی خواهم داشت و ممنون
serino گفت: امیدوارم این علاقه به معنی فعالیت باشه و غیر فعال نباشی ازتون ازمون ورودی گرفته خواهد شد کلیک کنید تا گسترش یابد... نه انشالله فعالیت زیادی خواهم داشت و ممنون
~راوـــی~ ویراستار ویراستار ناظر آزمایشی نوشتهها نوشتهها 329 پسندها پسندها 333 امتیازها امتیازها 63 سکه 474 5/15/26 #14 سلام وقت بخیر اعلام آمادگی
مسافر بینام گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 25 پسندها پسندها 86 امتیازها امتیازها 13 سکه 45 5/20/26 #15 اعلام آمادگی
Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/20/26 #16 اعلام آمادگی 🙋🏼♀️