مشاوره‌ پایان‌یافته مشاوره رمان | Malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

-Taraneh

مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
1,236
پسندها
پسندها
9,743
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,112
نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند!

- نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید.

- در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد.

درخواست کننده: @blue lady
مشاور: @malihemalihe عضو تأیید شده است.

آخرین ویرایش:
درود و نور
لطفا لینک اثرتون (درصورت داشتن تایید مدیران)
و موضوع نیازمند به مشاوره رو بیان کنید

آخرین ویرایش:
موضوع 'رمان کوتاه سربازخونه‌ی سفید | Blue lady' https://forum.cafewriters.xyz/threads/41594/
سلام این اثرمه نمیدونم چطور ادامش بدم یه جورایی خشکی قلم باعث شده نتونم ادامشو بنویسم

موضوع 'رمان کوتاه سربازخونه‌ی سفید | Blue lady' https://forum.cafewriters.xyz/threads/41594/
سلام این اثرمه نمیدونم چطور ادامش بدم یه جورایی خشکی قلم باعث شده نتونم ادامشو بنویسم
سلام عزیزم. خیلی عالی که درخواست مشاوره دادی، امیدوارم بتونم کمکت کنم.
من رمانت رو خوندم و بنظرم، برخلاف چیزی که گفتید (قلم خشکی) دارید، بسیار منعطف و جذاب بود. منتها در بعضی از پارت‌ها، تمرکزتون معطوف دیالوگ شده بود و از بعضی توصیفات مثلا حالات فیزی و احساسی افراد قافل شده بود.
یک نکته، شما چیزی از پیرنگ ابتدایی و قبلیتون چیزی یادتون هست؟ از اون‌جایی که داستان براساس واقعیت روایت شده، به‌نظرم این یه مورد طبیعی که دچار دلزدگی بشید، چون یه سری موضوعات مثل روزمرگی یا پراکندگی اتفاقات باعث شده کمی دلسرد بشین. اگه پیرنگ اصلی رو دارین خوشحال میشم کمی ازش رو برای من توضیح بدید. یا در گفت و گوی خصوصی برام ارسال کنین.

آخرین ویرایش:
سلام عزیزم مرسی ممنون از نظربا ارزشت میگم امکان زدن خوصوصی ندارم باهات

ارکان بنیادی:

درون محوری»»
در هر صحنه بپرس "چه چیزی در ذهن شخصیت اتفاق می افتد؟"

انگیزه پیچیده و چندلایه»» رفتار باید از منطق روانی شخصیت بیرون بیاد_تناقضها، دفاعهای روانی، آسیبهای قدیمی

زاویه دید دقیق و کنترل شده»» اول شخص یا سوم شخص نزدیک( به اصطلاح close third) معمولا بهترین گزینه ها هستند_چون امکان همذات پنداری و اشتباه پنداری کنترل شده را میدهند.

ابزارهای روایی»» جریان سیال ذهن، تک گویی درونی، گفتار غیرمستقیم آزاد، راوی غیر قابل اعتماد، حافظه بازگشته و رویاها

فضاسازی روانی»» مکانها، اشیا و صداها به عنوان آینه ذهن عمل میکنند. بدل به نمادها و لنگرهای حسی میشوند.

تنش تدریجی و داخلی»» گره ها روانی اند، نه فقط حادثه ای. طنینی که در درون شخصیت صدا میکند، به نقطه شکست یا آگاهی منجر میشود.
این تاپیک رو حتما بخون، در رابطه با ژانر روان‌شناختی. نوت برداری ذهنت رو باز می‌کنه. حتما ایده‌هایی که داری رو حتی مسخره‌ترینشون رو یادداشت کن.

باشه ممنون من اگه فردا نشد چون جایی هستم تا شنبه باز دوباره بهت پبام میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین