همگانی اگر برق و گوشی برای همیشه قطع شود، فکر می‌کنی چطور زندگی کنی؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع .YEGANEH.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.YEGANEH.

مدیرتالارموسیقی+مترجم‌آز+مقاله‌(شایعه)نویس+خوناشام
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ژورنالیست
مقام‌دار آزمایشی
1,189
پسندها
پسندها
9,243
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,637
یه سؤال جدی و جالب برام پیش اومده و دوست دارم نظر شما رو بدونم. فرض کنید یه روز برق برای مدت طولانی قطع بشه؛ نه فقط چند ساعت، بلکه چند روز یا حتی بیشتر. اول از همه شارژ گوشی‌هامون تموم میشه، بعد پاوربانک‌ها خالی میشن، چراغ‌های شارژی هم کم‌کم خاموش میشن. در واقع کم‌کم تمام وسایلی که به برق وابسته هستن از کار میفتن.
اون وقت چی میشه؟ ما که تقریباً به برق و گوشی عادت کردیم، تا کی می‌تونیم دوام بیاریم؟ روزهامون رو چطور می‌گذرونیم؟ بدون اینترنت، بدون بازی، بدون شبکه‌های اجتماعی و حتی بدون خیلی از وسایل راحتی که همیشه داشتیم.
به نظرتون آدم‌ها در چنین شرایطی چطور زندگی می‌کنن؟ با چی خودشون رو سرگرم می‌کنن؟ چه کارهایی ممکنه جای گوشی و اینترنت رو بگیره؟ و اصلاً فکر می‌کنید ما که به این سبک زندگی عادت کردیم، واقعاً می‌تونیم بدون برق دوام بیاریم یا خیلی سخت میشه؟
خیلی کنجکاوم بدونم اگر چنین اتفاقی بیفته، شما چه کار می‌کنید و فکر می‌کنید بهترین راه برای گذروندن وقت و زندگی کردن در اون شرایط چیه؟

به نظرت اگر مدتی بدون برق و گوشی زندگی کنیم، زندگی سخت‌تر می‌شود یا شاید حتی جالب‌تر؟

من که اگه این اتفاق بیوفته اولین روزش خودکشی میکنم معنای زندگیمو میگیرن Lagh2

خب، واقعا چنین چیزی سخته و دور از باور برای من چون تجربه‌اش رو ندارم.
ولی به گمونم روزهای اول بسیار سخت می‌گذره که اولین تجربه‌مون ازش، سر رفتن حوصله‌ست.
به‌نظرم همین که بذاریم حوصله‌مون سر بره، یه دریچه‌ای روی خلاقیت برای آدم‌ها باز می‌کنه. حداقل برای من!
فکر می‌کنم اون موقع شروع می‌کنم به دیدن همه‌چیز از یه دید متفاوت. احتمالا کارهای بیشتری انجام بدم. احتمالا نقاشی‌های زیادی بکشم، داستان‌های بیشتری بنویسم. شاید بیشتر برم بیرون و قدم زدن رو به زندگیم برگردونم.
در عوض روزها کش میان و طولانی میشن. احتمالا عصبی‌تر و بدخلق بشم چون دیگه مسکنی برای خلقیاتم وجود نداره. شاید بیشتر بخوابم و احتمالا کتاب خوندن جز لاینفک زندگیم میشه.
شاید حتی فرصت کنم با خانواده‌ام بیشتر حرف بزنم.

ما بلد نیستیم چجوری زندگی کنیم، در واقع نسل ما بلد نیست. اما خانواده‌هامون بلدن. به ما باشه که فلج میشیم ولی خانواده چرخ زندگی رو می‌چرخونه و ما زندگی جدید رو از اونها یاد می‌گیریم.
به نظرم اولش خیلی سخته ولی بعدش دیگه خوش میگذره.

آره خب کتاب خواندن میشه اما توی طول روز شبت هم باید زود بخوابیم چون واقعا نمیشه کاری کرد

میرم برا کشاورزی و زمین بیل زدن دوتا سگم میگیرم با همونا سر میکنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: madman
بنظرتون فرق داره با الان . اینترنت ملی با نبود نت بین المللی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
میرم روستا زندگی میکنم.
سرسبز و قشنگه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
عقب
بالا پایین