مقـاله شبا که ما می‌خوابیم | ژورنالیست: سِودا

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Z A H R A
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
6,067
پسندها
پسندها
26,734
امتیازها
امتیازها
958
سکه
245
امروز داشتم همین‌جوری تو کوچه پس کوچه های «الف‌کاف‌نون» می‌گشتم که صدای بزرگی را، مستر @HIIIS را شنیدم که رو به شاگردانش می‌فرمود:
«شبا که ما می‌خوابیم،
شخصیت‌ها بیدارن!
ما خوابِ خوش می‌بینیم؛
(اونا) دنبالِ انتقامن-2-31-...»
اینجوری شد که فکرِ این مقاله افتاد تو سرم! اینطوری شروع می‌کنم که شما تا حالا با خودتون فکر کردین وقتی می‌خوابین، شخصیت‌های داستان‌هاتون پشتِ سرتون چیا میگن؟ خصوصا اون داستان‌هایی که تا نصفه رفتین و بعد سرنوشتشون گره خورده به متروکه؛ که آیا نویسنده روزی یادش بیفته که آخ! یک زمانی، یک چیزی نوشته بودم‌ها، گناه داره برم تمومش بکنم؟ یا اینکه برای ابد آن نوشته ی لعنتی، در متروکه بپوسد!
خلاصه که در این مقاله قرار است شبی را با این همه شخصیتِ نصفه نیمه خلق شده توسط نویسندگان «الف‌کاف‌نون» بگذرونیمTea.​

آخرین ویرایش:
«الف‌کاف‌نون» بالاخره در سکوت فرو رفت و آخرین کاربر نیز بِخُفت و آف شد.
شخصیت‌های مختلف، از خرِ شرک بگیر تا سیندرلای پرنسس، خشک‌شده از جای خود برخاستند و گردِ لباسشان را تکاندند:
- ایش! این مرتیکه چقدر رفتنش رو طول داد، الان خوابیدنِ من هم به تاخیر میفته که، وای! اگه پوستم خراب بشه چی؟
و با شتاب به سمتِ آینه رفت. اصلا هم نمی‌خواهد پز بدهد که اولین چیزی که در آینه به چشمش خورد، چشمان سبزعسلی‌اش بود و خودش محو خودش شد. ولی خودمونیم ملت چه چشمایی دارن! پاچه‌گیر، همیشه ی خدا خمار، گربه طور و مظلوم، یا چشمایِ آتیش‌پاره 0c9027_25105 !
اونوقت اونها حتی چشمای قهوه‌ای مارو نمیدونم چی حساب میکنن که میگن رنگی نیست؟ یکی به من بگه قهوه‌ای مگه رنگ نیستتتتت؟ که جزوِ چشم‌رنگی‌ها حساب نمیشه؟ آقا من اعتراضِ جدی دارم، آخه تبعیض تا کجا؟ اصلا یک کاری بکنیم. هرکی مثلِ من به این گفته اعتراض داره زین پس به جای قهوه‌ای بیاین باهم کلاس بزاریم بگیم رنگ چشمامون کهربائیه!
این به کنار... بعد جالب ترش اینجاست که توی همه ی رمان‌ها و حتی تو رمان‌های اینجا، طرف دماغش خدادادی عملی و عروسکیه! چشماش رنگیه، موهای برهنهِ بلند، پوستش سفیدِ و صاف و کلی چیزِ دیگه!
خدایی به عنوانِ مخاطب همیشه بهم برمی‌خورد که این ملت عزیزی که نویسنده ازشون میگه کجا هستند؟ برم رمزِ موفقیتشون و بپرسم. ما این همه زحمت می‌کشیم کلی پول عمل و... میدیم تا بعضی با دماغِ عملی به دنیا بیان؟ واقعا انصافه؟ حالا به بقیه‌اش کاری ندارم که بدونِ باشگاه و هر کوفتی! و عدمِ هرگونه فعالیت همیشه به بلندایِ یک گاو می‌خورن و چاق نمیشن! پس ما چی هستیم که هوا هم می‌خوریم چاق میشیمUTeMl؟
نکنین خواهرانم! برادرانم! ببین کارم به کجا رسیده که اومدم خودم و با شخصیت‌هاب رمان مقایسه می‌کنم؟!
اصلا بگذریم... الان کلی شخصیت تو صف هستن برای معرفی اما‌...​

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین