HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,886 پسندها پسندها 18,727 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,828 دیروز ساعت 18:27 #401 خانوم میدونستی قلبم بین موهای فرت گیر کرده
ش شادی ی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 دیروز ساعت 18:47 #402 ببخشید، شما وایفایی؟ چون هرچی نزدیکتر میشم، اتصال قویتر میشه
ش شادی ی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 دیروز ساعت 18:48 #403 فکر کنم یه جرم مرتکب شدی... این همه جذابیت بدون مجوز مگه داریم؟ آخرین ویرایش: دیروز ساعت 19:04
ش شادی ی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 دیروز ساعت 18:50 #404 اگه هر آدم یه کتاب باشه، حس میکنم کتاب تو از اوناییه که آدم تا صبح زمینش نمیذاره اگه هر آدم یه کتاب باشه، حس میکنم کتاب تو از اوناییه که آدم تا صبح زمینش نمیذاره اگه قرار باشه بابت خندوندنت مالیات بدم، از الان ورشکستهام.
اگه هر آدم یه کتاب باشه، حس میکنم کتاب تو از اوناییه که آدم تا صبح زمینش نمیذاره اگه هر آدم یه کتاب باشه، حس میکنم کتاب تو از اوناییه که آدم تا صبح زمینش نمیذاره اگه قرار باشه بابت خندوندنت مالیات بدم، از الان ورشکستهام.
ش شادی ی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 دیروز ساعت 18:59 #405 یه لحظه خواستم مخ بزنم، بعد دیدم خودم مخم پرید. اگه زیبایی مالیات داشت، الان سازمان امور مالیاتی دم خونت چادر زده بود. شما جاذبه زمین نیستی؟ پس چرا هرچی نزدیکت میشم تعادلم به هم میخوره؟ ببخشید، اینجا ایستگاه مترو نیست؟ آخه قلبم هر بار شما رو میبینه یه ایستگاه رد میکنه. فکر کنم قلبم اشتباه GPS زده... جون هرجا میرم آخرش میاد سمت شما.
یه لحظه خواستم مخ بزنم، بعد دیدم خودم مخم پرید. اگه زیبایی مالیات داشت، الان سازمان امور مالیاتی دم خونت چادر زده بود. شما جاذبه زمین نیستی؟ پس چرا هرچی نزدیکت میشم تعادلم به هم میخوره؟ ببخشید، اینجا ایستگاه مترو نیست؟ آخه قلبم هر بار شما رو میبینه یه ایستگاه رد میکنه. فکر کنم قلبم اشتباه GPS زده... جون هرجا میرم آخرش میاد سمت شما.
گربه سیاه=)) کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 38 پسندها پسندها 514 امتیازها امتیازها 83 سکه 1 دیروز ساعت 21:22 #406 Tufan گفت: دیگه رقابت عشقیه، هرکی زودتر بهم برسه قبوله. کلیک کنید تا گسترش یابد... دیر اومدی خیلی دیره دل فاطمه دستم اسیره
Tufan گفت: دیگه رقابت عشقیه، هرکی زودتر بهم برسه قبوله. کلیک کنید تا گسترش یابد... دیر اومدی خیلی دیره دل فاطمه دستم اسیره
گربه سیاه=)) کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 38 پسندها پسندها 514 امتیازها امتیازها 83 سکه 1 دیروز ساعت 21:23 #407 Tufan گفت: شما عشق اول منید بانوی زیبا. مهم اینه نسیم بودنمم جذابه. من سه کا رو نمیدونم چه جوری حرف زدیم ولی چهار کا رو که میدونم. کلیک کنید تا گسترش یابد... چهار کا نشده
Tufan گفت: شما عشق اول منید بانوی زیبا. مهم اینه نسیم بودنمم جذابه. من سه کا رو نمیدونم چه جوری حرف زدیم ولی چهار کا رو که میدونم. کلیک کنید تا گسترش یابد... چهار کا نشده
KHAN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 175 پسندها پسندها 414 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 دیروز ساعت 22:03 #408 یک سلامم را اگر پاسخ بگویی می روم لذتش را با تمام شهر قسمت میکنم 🕊
KHAN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 175 پسندها پسندها 414 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 دیروز ساعت 22:13 #409 گفته در قرآن خدا آرامشت با همسر است کی شود این آیهاش مشمول حال ما شود ...🕊
KHAN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 175 پسندها پسندها 414 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 دیروز ساعت 22:13 #410 صحبت از ماندن يک عمر بماند به كنار قدر نوشيدنِ یک چاى بمانى كافيست ... 🕊