مقـاله من هنوز زنده‌ام سرهنگ! | ژورنالیست: مینی

887
پسندها
پسندها
4,546
امتیازها
امتیازها
288
سکه
6,283
از همون روزی که قلم دستم گرفتم کلیشه من رو بدبخت کرد. همین‌طور که مستحضر هستید ما توی دوره زمونه‌ی دیجیتال زندگی می‌کنیم. به طور دقیق‌تر، یعنی زمانی که تقریباً نه قرن از سروده شدن معمولی‌ترین افسانه‌های معروف کشورمون که همگی می‌شناسیم (شاهنامه)، هفت قرن از دوران زندگی عادی‌ترین داستان‌سرای قصه‌های شب یلدامون (سعدی)، صد و خورده‌ای سال از راه افتادن صنعت چاپ تو کشورمون و در نهایت دو دهه از روی کار اومدن نویسندگی دیجیتال گذشته. و این یعنی اگر فردوسی ایده‌هاش رو از روی طاقچه برمی‌داشت و می‌نوشت، ما توی این نسل و این دوره و زمونه باید از زیربغل افعی شاخدار آفریقایی همون ایده رو دربیاریم که جدید و قابل بحث باشه! و بدبخت شدن من هم از اون‌جایی شروع شد که ایده‌های سم بعضی نویسنده‌های وطنی رو دیدم و از اون موقع تا حالا، یه بند دارم دنبال اسید می‌گردم که چشم‌هام رو باهاش بشورم!
خب همون‌طور که می‌دونید اینجا کافه نویسندگانه و ما تو هیچ چیزی همدیگه رو تنها نمی‌ذاریم. در نتیجه من دیدم، شما هم باید ببینید. این شما و این هم شاهکارهای جدید سرهنگ کلیشه و دار و دسته‌ش:

۵۱- کاراکترهای اصلی همیشه نسبت به همه چیز بی میلن و دوست‌های صمیمیشون اغفالشون می‌کنن. این‌جا ما تازه فلسفه‌ی وجود دوست‌های صمیمی کنه و نچسبشون رو می‌فهمیم. برای این‌که نشون بدن خود شخصیت‌های اصلی خیلی بچه مثبتن و اصلاً طرف این چیزها نمیرن (جون عمه‌شون!)

۵۲- نفس صبح‌ها با دیدن خودش تو آینه جیغ می‌زنه. آخه من نمی‌فهمم، مگه این پدرسگ هر روز صبح خودش رو تو آینه نگاه نمی‌کنه؟ یعنی تو این بیست و اندی سال عمر بی‌عزت هنوز به قیافه‌ی کریه خودش عادت نکرده؟ لوس بی‌مزه!

۵۳- نفس آماده میشه با دوست‌هاش بره بیرون و یه بوس تو آینه برای خودش می‌فرسته. یعنی تنها چیز قابل ستایش توی این افراد فقط و فقط اعتماد به نفسشونه و لاغیر!

۵۴- همیشه دوستش آلارم گوشیشو عوض کرده و صدای سگ و خروس گذاشته. مگه چند درصد احتمال داره گوشی دوست شما رمز نداشته باشه، رمزش این‌قدر راحت باشه یا چه می‌دونم حداقل شما رمزش رو بدونید؟ برای باز کردن گوشی خود من، هنوز اف بی آی تکنولوژی لازم رو نداره اون‌وقت تو رمان‌های این شکلی نصف دختران سرزمینم رمز گوشی و کل زار و زندگیش دست رفیقشه! حتی تو کوچک‌ترین جزئیات هم شبیه زندگی واقعی نیستن لعنتیا -2-42-

عقب
بالا پایین