اونجایی که میگه تتتریاکی ام
خیلی سمه
خیلی سمه

وایی منم این طوری م.خوب خوندی اما چرا رفتی رو دور تند 🫠🫠🫠

واقعا هنرها اینجا نمایان میشه
خودم که خیلی خندیدم![]()

کاملا متضادتم ، خودم وقتی صدامو گوش میدم تو ویس فرستادن حوصله ام سر میره دلم برای مخاطبم میسوزه با چه حوصله ای باید بشینه گوش بده تازه دور دو ایکس تازه میشه عادی بقیهوایی منم این طوری م.
کلا عادت دارم کارامو رو دور دو ایکس انجام بدم.
بعد موقع حرف زدنم یه دفعه ای تند میگم.![]()

کلا عادت دارم سریع کارامو انجام بدم. انقدر تند تند راه میرم برای خودم عادیه ولی بقیه میدوئن تا به پام برسن.کاملا متضادتم ، خودم وقتی صدامو گوش میدم تو ویس فرستادن حوصله ام سر میره دلم برای مخاطبم میسوزه با چه حوصله ای باید بشینه گوش بده تازه دور دو ایکس تازه میشه عادی بقیه![]()
![]()

من همینجوری حوصلم نمیشه بعد یه لهجه شیرازی یواشی هم میگیرم اصلا عالیکاملا متضادتم ، خودم وقتی صدامو گوش میدم تو ویس فرستادن حوصله ام سر میره دلم برای مخاطبم میسوزه با چه حوصله ای باید بشینه گوش بده تازه دور دو ایکس تازه میشه عادی بقیه![]()
![]()

عه وا جدی؟ولی شنیدم این افرادی که این ویژگی رو دارن از هوش سرشاری برخوردارنیه اسپند دود کن مادر

من همینجوری حوصلم نمیشه بعد یه لهجه شیرازی یواشی هم میگیرم اصلا عالی![]()

میگم که واسه خودم معمولیه بقیه گله میکنن.در حد اعتدال و اینکه تمرکز توی کارتم داشته باشی و با دقت انجام بدی خوبه اتفاقا 😍

آره مخصوصا ریاضی تکمیلیمون که فقط خلاقیت میطلبه.آری نمیدونم کدوم نیمکرهی مغز فعالتر هستش
ولی میدونم اون قسمتی که هوش منطق ریاضی داره هست
حالا بگو ببینم ریاضیت خوبه؟![]()