در حال تایپ دلنوشته ماناکِ آسودگی | رو. مهرزاد

روناک

ویراستار
ویراستار
تیم‌تعیین‌سطح
رمان‌خـور
32
پسندها
پسندها
546
امتیازها
امتیازها
83
سکه
548
عنوان: ماناکِ آسودگی
اثر: رو. مهرزاد
ژانر: خانوادگی، عاشقانه

مقدمه:
این روزها دلم می‌خواهد زیباترینِ کلمات را برایت گل‌چین کنم. ماناکِ آسودگی من.
مثل گلدان‌هایت در خانه‌مان که هر روز برق چشمانت و محبت دستانت را به آن‌ها هدیه می‌دهی و با شوق به رقص ساکن شاخ و برگ‌هاشان چشم امید می‌دوزی.
کلماتی برایت می‌آورم مثال آن نهال چهارساله‌ی پرتقالت، شاید بالغ نباشند اما عطر و طراوت‌شان را به رخ هوای مه‌آلود این روزهای دلت می‌کشند.

من تو را می‌شناسم رویای من... می‌دانم بوی برگ‌های پرتقال هوای دلت را تَر و تازه می‌کند.
برای عزیزترینم، رویا می‌نویسم یا به تعریف نیمایی برای تو که بهتر از برگ درختی و به تعبیر من خوش‌بو تر از برگ‌های پرتقال.

ماناک: معنی

آخرین ویرایش:
•○°●‌| به نام خالق واژگان ‌|●°○•°

1033

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!‌‌

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.
‌‌

پس از گذشت حداقل ۱۵ پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

پس از نقد پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

شما می‌توانید پس از درخواست تگ درخواست جلد بدهید

همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود..

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود..

○● قلمتان سبز و ماندگار●○
«مدیریت تالار ادبیات»

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین