گربه چکمه پوشگربه چکمه پوش عضو تأیید شده است. شایعهنویس+رهبر گرگینه ژورنالیست رمانخـور پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,271 پسندها پسندها 6,210 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,940 دیروز ساعت 21:28 #31 -Taraneh گفت: تو سرسرای گرگینه هارو چککردین؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من اسامی بچه هارو نوشته بود ویرایش زده ام قبلا
-Taraneh گفت: تو سرسرای گرگینه هارو چککردین؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من اسامی بچه هارو نوشته بود ویرایش زده ام قبلا
-Taraneh مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد خانم نمونه داوری داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,386 پسندها پسندها 10,662 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,299 دیروز ساعت 21:30 #32 گربه چکمه پوش گفت: من اسامی بچه هارو نوشته بود ویرایش زده ام قبلا کلیک کنید تا گسترش یابد... چندتا متن بود که برای گرگینه ها بود من انتقال دادم سرای گرگینهها و اینکه بهشون بفرمایید خب مجدد بنویسن یا دوباره بفرستن متنشون رو دو روز هم وقت هست
گربه چکمه پوش گفت: من اسامی بچه هارو نوشته بود ویرایش زده ام قبلا کلیک کنید تا گسترش یابد... چندتا متن بود که برای گرگینه ها بود من انتقال دادم سرای گرگینهها و اینکه بهشون بفرمایید خب مجدد بنویسن یا دوباره بفرستن متنشون رو دو روز هم وقت هست