CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 934 پسندها پسندها 7,031 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,178 4/29/26 نکته: این موضوع در لیست ویژه آمارگیر قرار دارد. #11 هر چند لپ دختر من خوردنی تره😍 آخرین ویرایش: 5/1/26
Majnun نینی مجنون کاربر VIP vip نوشتهها نوشتهها 679 پسندها پسندها 8,733 امتیازها امتیازها 383 سکه 297 4/29/26 #12 CarNeliaN گفت: اتفاقا اولویت من برای رای دادن عکسایی بود که حس میکردم بچه خود اون شخص یا اطرافیانشون هست.. و بعد از اون اگر این گزینه تموم میشد به با مزه ها رای دادم. شکوفه بهاری ام لپ عکسش شبیه لپ دخترم بود رای دادم:) توی گروه دوم مورد اول بیشتر دیده شد. کلیک کنید تا گسترش یابد... اره پسر داییمه:)
CarNeliaN گفت: اتفاقا اولویت من برای رای دادن عکسایی بود که حس میکردم بچه خود اون شخص یا اطرافیانشون هست.. و بعد از اون اگر این گزینه تموم میشد به با مزه ها رای دادم. شکوفه بهاری ام لپ عکسش شبیه لپ دخترم بود رای دادم:) توی گروه دوم مورد اول بیشتر دیده شد. کلیک کنید تا گسترش یابد... اره پسر داییمه:)
Majnun نینی مجنون کاربر VIP vip نوشتهها نوشتهها 679 پسندها پسندها 8,733 امتیازها امتیازها 383 سکه 297 4/29/26 #13 شوالیه تاریکی گفت: @Majnun مجنون اگر این بچه آشناهاتونه میشه بیام یه گازش بگیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... بله بله بفرمایید پسر داییمه
شوالیه تاریکی گفت: @Majnun مجنون اگر این بچه آشناهاتونه میشه بیام یه گازش بگیرم کلیک کنید تا گسترش یابد... بله بله بفرمایید پسر داییمه