مبارکه دخترا

منی که زدم گوگل تا بفهمم سمپاد چیه!مرسی که زحمت تاپیکش. کشیدی.

وای ممنون خانم معلم.اوخی!
تبریک میگم
همیشه خوش بدرخشید 💕

مرسی صبا خانم خوشگل.تبریک میگم♡

ممنون یگانه خانم گل.
مرسی پرتقال من.تبریک میگم به هردوتون

ممنون خانم مدیر.تبریک میگم موفق باشید💐

والا به مام همینو میگن.روزتون مبارک!
استعدادهای درخشانی که همیشه باید جلوتر از دیگران باشین و از خیلی از خواستههاتون بکاهین؛ اما آخر سر مدیر و مدبر و الباقی با گفتن:«فرار مغزها»، «شما تیزهوش نه! باهوشین»، «نمرههای درخشانتون ۲ بدون صفره»، «پس سال پیش چی یاد گرفتین؟!»، «شما بدترین ورودی هستین» و... خطابتون کنن.
در نهایت مهم اینه هیچکس جز خودتون تلاشهای بیوقفهاتون رو نمیبینه و مطمئنن باشین خیلی زود زود نتیجهاش رو میبینین در بهترین رتبهها جای خواهید گرفت.
@Tufan
@Majnun
@هویار
پینوشت: پاراگراف بالا به هیچعنوان به قصد توهین یا تمسخر نیست؛ صرفا اون زمان اینجوری به ما تیکه میانداختن گفتم بگم یکی هست درکتون کنه.

مرسی بابت کادوی قشنگت. هیچ وقت فراموشش نمیکنم.مبارکه دخترا![]()
![]()
این رو به دوتاتون و بقیه افرادی که دارن تلاش میکنن که به شماها برسند، تبریک میگم:)سختیهای پیش روتون رو از صمیم قلبم درک میکنم ولی میدونم که دوتاتون میتونین به خوبی از پسش بربیاین و موفقترین ورژن خودتون بشین
منم سمپادی پیشکسوتم
امیدوارم موفق باشید دوستان، بودن تو سمپاد هم زیباست هم سخته. اما یه راه خیلی عالیه و فرصت عالیای که بهتون اختصاص داده شده.چاکر خانم مدیر.

منی که زدم گوگل تا بفهمم سمپاد چیه!
روزتون مبارک خلاصه!
وای خدا نکشتت دختر!شما عشق منی. 59 بار روزت مبارک.پس من چییییییییییییییییییییی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

💐مچکر.مبارکه💐

نه تورو خدا داری نفرینم میکنی.یک روز تشریف بیار مدرسه مون تا بفهمی سمپاد واقعی چیه.
بیا کتابامونو ببین.