مناسبت روز سمپاد مبارک 🌱

مبارکه دخترا t-icon12 jc_ghey

این رو به دوتاتون و بقیه افرادی که دارن تلاش می‌کنن که به شماها برسند، تبریک میگم:)
سختی‌های پیش روتون رو از صمیم قلبم درک می‌کنم ولی می‌دونم که دوتاتون می‌تونین به خوبی از پسش بربیاین و موفق‌ترین ورژن خودتون بشین 0c9027_25105 t-icon12

منم سمپادی پیشکسوتمTea
امیدوارم موفق باشید دوستان، بودن تو سمپاد هم زیباست هم سخته. اما یه راه خیلی عالیه و فرصت عالی‌ای که بهتون اختصاص داده شده.

bathtub_7njw منی که زدم گوگل تا بفهمم سمپاد چیه!
روزتون مبارک خلاصه!

i9145_a46c1a1f7b8aeb65ab7555679052ae75.webp

@Tufan
@Majnun

روزتون مبارک 🌱
امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره
.​
مرسی که زحمت تاپیکش. کشیدی.UTP33f
اوخی!
تبریک میگم
همیشه خوش بدرخشید 💕
وای ممنون خانم معلم.UTetz
مرسی صبا خانم خوشگل.UTP33f
تبریک میگم دخترانم -8-{}\" t-icon12 UTP2fUTP2f
@Majnun @Tufan
ممنون یگانه خانم گل.t-icon12
تبریک میگم به هردوتون
مرسی پرتقال من.Kiskis
تبریک میگم موفق باشید💐
ممنون خانم مدیر.UTP2f
روزتون مبارک!
استعداد‌های درخشانی که همیشه باید جلوتر از دیگران باشین و از خیلی از خواسته‌هاتون بکاهین؛ اما آخر سر مدیر و مدبر و الباقی با گفتن:«فرار مغزها»، «شما تیزهوش نه! باهوشین»، «نمره‌های درخشانتون ۲ بدون صفره»، «پس سال پیش چی یاد گرفتین؟!»، «شما بدترین ورودی هستین» و... خطابتون کنن. :گریه:
در نهایت مهم اینه هیچ‌کس جز خودتون تلاش‌های بی‌وقفه‌اتون رو نمی‌بینه و مطمئنن باشین خیلی زود زود نتیجه‌اش رو می‌بینین در بهترین رتبه‌‌ها جای خواهید گرفت._25se7b

@Tufan

@Majnun
@هویار

پی‌نوشت: پاراگراف بالا به هیچ‌عنوان به قصد توهین یا تمسخر نیست؛ صرفا اون زمان اینجوری به ما تیکه می‌انداختن گفتم بگم یکی هست درکتون کنه.Deldary
والا به مام همینو میگن.
مرسی بارون من، خوشحالم کردیییییی.UTP33f

مرسی بابت کادوی قشنگت. هیچ وقت فراموشش نمیکنم. :گریه: UTP33f این رو به دوتاتون و بقیه افرادی که دارن تلاش می‌کنن که به شماها برسند، تبریک میگم:)سختی‌های پیش روتون رو از صمیم قلبم درک می‌کنم ولی می‌دونم که دوتاتون می‌تونین به خوبی از پسش بربیاین و موفق‌ترین ورژن خودتون بشین 0c9027_25105 t-icon12ممنونم زهرا خانم خوشگل. UTP33f منم سمپادی پیشکسوتمTeaامیدوارم موفق باشید دوستان، بودن تو سمپاد هم زیباست هم سخته. اما یه راه خیلی عالیه و فرصت عالی‌ای که بهتون اختصاص داده شده.چاکر خانم مدیر. Lagh2 UTP2f
bathtub_7njw منی که زدم گوگل تا بفهمم سمپاد چیه!
روزتون مبارک خلاصه!
Lagh2وای خدا نکشتت دختر!
یک روز تشریف بیار مدرسه مون تا بفهمی سمپاد واقعی چیه.
بیا کتابامونو ببین. من از اول سال دارم میگم چرا فونت تکمیلی انقدر ریزه،
لطفا مسئولان رسیدگی کنن. ولی هنوز صدام به بالادست نرسیده.
پس من چییییییییییییییییییییی :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه:
شما عشق منی. 59 بار روزت مبارک. UTP33f UTP33f

یک روز تشریف بیار مدرسه مون تا بفهمی سمپاد واقعی چیه.
بیا کتابامونو ببین.
نه تورو خدا داری نفرینم می‌کنی.
همون تیزهوشان خودمونه. من سر همین آزمونای تیزهوشان اونقدر استرس کشیدم آخرش بابام گفت بابا تو هرچی می‌خوای بشی همین مدرسه معمولیم می‌تونی بشی. نمخواد اینقدر درس بخونی. منم از خدا خواسته گفتم چشم smilies

عقب
بالا پایین