نظارت همراه رمان ســِرا| ناظر: malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع serena
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

serena

مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
مقام‌دار آزمایشی
967
پسندها
پسندها
5,744
امتیازها
امتیازها
348
سکه
3,301

نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 4 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید.
نویسنده: @Moongirl.♡
ناظر: @malihemalihe عضو تأیید شده است.

نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 4 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید.
نویسنده: @Moongirl.♡
ناظر: @malihemalihe عضو تأیید شده است.

از اول تا همین‌جا که نوشتم نظارت نشده
خودم قبلا ناظر بودم و به نکات نویسندگی تسلط دارم پس زیاد توی چک کردنش اذیت نمیشید

از اول تا همین‌جا که نوشتم نظارت نشده
خودم قبلا ناظر بودم و به نکات نویسندگی تسلط دارم پس زیاد توی چک کردنش اذیت نمیشید
✒️درود بر شما نویسندهٔ عزیز از امروز بنده ناظر همراه شما هستم. خیلی عالی که شما ناظر بودید. امیدوارم همکاری خوبی‌ داشته باشیم. اگر نکته‌ای قابل ذکر مشاهده کنم، براتون بولدB می‌کنم که لطفاً بعد از بررسی اون رو به حالت قبل برگردونید.
✒️من آخرین پارت شما رو بررسی کردم. شما خیلی خوب نکات ویراستاری جدید رو رعایت کرده بودید. اما حواستون باشه که پیوستگی خطوط رو رعایت کنید. از سر خط هنگام نقطه اوج و یا نوشتن دیالوگ استفاده کنید.
✒️منتظر پارت‌های بعدی‌تون هستم. لطفاً اگه سوالی در رابطه با نحوهٔ نظارت و موارد دیگه دارید، بپرسید.
✒️ و ممنون میشم پس از هر پارت‌گذاری در این تاپیک اعلام کنید و بنده رو تگ کنید تا برام اعلان بیاد.
موفق باشید!

✒️درود بر شما نویسندهٔ عزیز از امروز بنده ناظر همراه شما هستم. خیلی عالی که شما ناظر بودید. امیدوارم همکاری خوبی‌ داشته باشیم. اگر نکته‌ای قابل ذکر مشاهده کنم، براتون بولدB می‌کنم که لطفاً بعد از بررسی اون رو به حالت قبل برگردونید.
✒️من آخرین پارت شما رو بررسی کردم. شما خیلی خوب نکات ویراستاری جدید رو رعایت کرده بودید. اما حواستون باشه که پیوستگی خطوط رو رعایت کنید. از سر خط هنگام نقطه اوج و یا نوشتن دیالوگ استفاده کنید.
✒️منتظر پارت‌های بعدی‌تون هستم. لطفاً اگه سوالی در رابطه با نحوهٔ نظارت و موارد دیگه دارید، بپرسید.
✒️ و ممنون میشم پس از هر پارت‌گذاری در این تاپیک اعلام کنید و بنده رو تگ کنید تا برام اعلان بیاد.
موفق باشید!
متشکرم عزیز دلم ازت چشم اعلام میشه

• fire
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
موفق باشید!
یک پارت اپلود شد @malihemalihe عضو تأیید شده است.

• blossom
درود بر شما. زیبا بود لذت بردم، خسته نباشید!
✒️در نوشتن این کلمات دقت کنید:
مامور، ماموری، ماموریت، تایید، فورا
✅مأمور، مأموری، مأموریت، تأیید، فوراً
ضمنن در یک پارت بارها کلمه مأمور تکرار شده در یک نگاه کمی خسته‌کننده بنظر میاد، پیشنهاد می‌کنم اگه امکان داشت تکرارش رو به حداقل برسونید.
✒️توجه کنین هیچ، همه، همین و هر همیشه جدا از کلمه بعدشون هستن بجز استثناً: همه‌کس یا هیچ‌کس، همه‌چیز، هیچ‌چیز...
به نیم‌فاصله‌ها توجه کنید
بجای
✅به جای
شیشه‌‌ای اش
✅شیشه‌‌ای‌اش
✒️توی جمله چند جا یه بار از«یه» استفاده کرده بودین یه بار از«یک» که به «یه» تبدیل شد!
اورژانس؟ یک دختر بچه‌ی
✅اورژانس؟ یه دختربچهٔ...
✒️ لطفاً از این به بعد طبق شیوه جدید به جای «ه‌ی» از «هٔ» استفاده کنید.
✒️موارد رو قبلاً براتون اصلاح کردم فقط جهت اطلاع براتون نوشتم. منتظر پارت‌های بعدی‌تون هستم. موفق باشید.

آخرین ویرایش:
درود بر شما. زیبا بود لذت بردم، خسته نباشید!
✒️در نوشتن این کلمات دقت کنید:
مامور، ماموری، ماموریت، تایید، فورا
✅مأمور، مأموری، مأموریت، تأیید، فوراً
ضمنن در یک پارت بارها کلمه مأمور تکرار شده در یک نگاه کمی خسته‌کننده بنظر میاد، پیشنهاد می‌کنم اگه امکان داشت تکرارش رو به حداقل برسونید.
✒️توجه کنین هیچ، همه، همین و هر همیشه جدا از کلمه بعدشون هستن بجز استثناً: همه‌کس یا هیچ‌کس، همه‌چیز، هیچ‌چیز...
به نیم‌فاصله‌ها توجه کنید
بجای
✅به جای
شیشه‌‌ای اش
✅شیشه‌‌ای‌اش
✒️توی جمله چند جا یه بار از«یه» استفاده کرده بودین یه بار از«یک» که به «یه» تبدیل شد!
اورژانس؟ یک دختر بچه‌ی
✅اورژانس؟ یه دختربچهٔ...
✒️ لطفاً از این به بعد طبق شیوه جدید به جای «ه‌ی» از «هٔ» استفاده کنید.
✒️موارد رو قبلاً براتون اصلاح کردم فقط جهت اطلاع براتون نوشتم. منتظر پارت‌های بعدی‌تون هستم. موفق باشید.
ممنون عزیزم

• Love
عزیزم دو پست اپلود شد
@malihemalihe عضو تأیید شده است.

• Love
درود بر شما عزیزم.
یه سری ایرادات داشتید که قبلا هم توضیح داده بودم. و یه سری ایراد جدید داشتید که صلاح دیدم خودتون اصلاح کنید.
توی متن براتون بولدB کردم لطفاً پس از اصلاح به حالت اول برگردونید.
اشک‌هایش ❌دانه دانه رها می‌گشتند.
در کلمات تکراری و پشت هم مثل ✅دانه‌دانه و ✅ تندتند هیچ فاصله‌ای نذارید یا از نیم‌فاصله استفاده کنید.

شکل صحیح این کلمه:
✅مطمئنم
❌مامان،‌بابا، من‌ موفق شدم!
✅مامان، بابا من موفق شدم.
یا
✅ مامان‌وبابا من موفق شدم.
شکل صحیح این کلمه:
✅تلاطم
چشمان ❌الماس گون‌اش
شکل صحیح و معیار این کلمه:
✅الماس‌گونه‌اش(با نیم‌فاصله و ه چسبان)
او ❌عزم خودش را جذب کرده تا مدافع امنیت مردم باشد.
✅او عزمش را جزم کرده
جزم به معنی ثبات، پایداری، قطعیت و شکل صحیح این اصطلاح عزمش را جزم کرده هست.
هم‌چنان می‌بینم از «ه‌ی» به جای «هٔ» استفاده می‌کنید. لطفاً دقت کنید.
✅دخمهٔ
✅شیب‌دار با نیم‌فاصله
به تابلوی بزرگ ❌سر در آن‌ نگریست.
✅سردر
دهه‌ی بیست سالگی‌اش در راه آرزوهایش خواهد گذشت.
✅دههٔ بیست‌سالگی‌اش
✅ثبت‌نام (نیم‌فاصله)
✅شمارهٔ
آهی کشید و خسته بر روی اخرین صندلی راهوی شلوغ ان‌جا نشست.
حروف اول باید بزرگ باشن: آخرین، آن‌جا
راهروی شلوغ
✅آنکه یا آنکه
❌* دو ساعت بعد *
از کروشه استفاده کنید. قبلش هم می‌تونید از سه‌ستاره استفاده کنید. اعداد به سال، هفته و ساعت با نیم‌فاصله می‌چسبن.
[دوساعت بعد]

او بالاترین رتبه را داشت ❌وقطعا در این آزمون مصاحبه از الان قبول بود.
فاصله بین «و» و قطعاً - تنوین فراموش نشه!
تنوین فراموش نشه: ✅لطفاً
صبح بخیر! من لی‌هانمون هستم، امسال تقریبا ❌بیست‌ویک ساله می‌شم؛ ❌انگیزه‌ی من برای پیوستن
✅بیست‌ویک‌ساله
✅انگیزهٔ
کمرنگ و❌ کمرنگ‌تر میشه،
شکل درست و معیار : ✅کم‌رنگ
❌مهم ترین وضیفه‌ی
✅مهم‌ترین وظیفهٔ
❌انگیزه‌نامه‌ی
✅انگیزه‌نامهٔ
موج ✅می‌زد
دست کم پانزده استاد
رعایت نیم‌فاصله: ✅دست‌کم
❌تایید نامه‌ی هانمون
✅نامهٔ تأیدیه درست‌تره

❌بخاطر تکمیل ظرفیت ❌یجوری ردش کنیم؟»
✅به خاطر
✅یه جوری
✅همهٔ کسانی که
باهوش ترین فرد آزمون ورودی بوده و❌ صادق ترین پلیسی میشه که کره تا به حال، به خودش دیده!»
✅باهوش‌ترین، صادق‌ترین
«ترین» همیشه با نیم‌فاصله به حرف قبلش وصل میشه.
تایید نامه را به همراه یک دست فرم آماده‌ی دانشجوی افسری که شامل یک پیراهن آبی تقریبا میانه‌ی کم‌ رنگ و پر رنگ به همراه درجه‌ی سرجوخه‌ای است؛ شلوار پارچه‌ای‌ مشکی رنگ و کرواتی مشکی رنگ است.
کلا این پاراگراف دارای حشو
نامهٔ تأییدیه را به همراه یک پیراهن آبی نسبتاً کم‌رنگ، یک شلوار پارچه‌ای و کرواتی مشکی‌رنگ با درجه سرجوخه...
فعل هم نداری! یک فعل انتخاب کن، به او دادند یا به آنها دادند.

لطفاً پس از اصلاح بهم بگید تا بررسی کنم. موفق باشید!

درود بر شما عزیزم.
یه سری ایرادات داشتید که قبلا هم توضیح داده بودم. و یه سری ایراد جدید داشتید که صلاح دیدم خودتون اصلاح کنید.
توی متن براتون بولدB کردم لطفاً پس از اصلاح به حالت اول برگردونید.

در کلمات تکراری و پشت هم مثل ✅دانه‌دانه و ✅ تندتند هیچ فاصله‌ای نذارید یا از نیم‌فاصله استفاده کنید.

شکل صحیح این کلمه:
✅مطمئنم

✅مامان، بابا من موفق شدم.
یا
✅ مامان‌وبابا من موفق شدم.

شکل صحیح این کلمه:
✅تلاطم

شکل صحیح و معیار این کلمه:
✅الماس‌گونه‌اش(با نیم‌فاصله و ه چسبان)

✅او عزمش را جزم کرده
جزم به معنی ثبات، پایداری، قطعیت و شکل صحیح این اصطلاح عزمش را جزم کرده هست.

هم‌چنان می‌بینم از «ه‌ی» به جای «هٔ» استفاده می‌کنید. لطفاً دقت کنید.
✅دخمهٔ

✅شیب‌دار با نیم‌فاصله

✅سردر

✅دههٔ بیست‌سالگی‌اش

✅ثبت‌نام (نیم‌فاصله)

✅شمارهٔ

حروف اول باید بزرگ باشن: آخرین، آن‌جا
راهروی شلوغ

✅آنکه یا آنکه

از کروشه استفاده کنید. قبلش هم می‌تونید از سه‌ستاره استفاده کنید. اعداد به سال، هفته و ساعت با نیم‌فاصله می‌چسبن.
[دوساعت بعد]

فاصله بین «و» و قطعاً - تنوین فراموش نشه!

تنوین فراموش نشه: ✅لطفاً

✅بیست‌ویک‌ساله
✅انگیزهٔ

شکل درست و معیار : ✅کم‌رنگ

✅مهم‌ترین وظیفهٔ

✅انگیزه‌نامهٔ

موج ✅می‌زد

رعایت نیم‌فاصله: ✅دست‌کم

✅نامهٔ تأیدیه درست‌تره

✅به خاطر
✅یه جوری

✅همهٔ کسانی که

✅باهوش‌ترین، صادق‌ترین
«ترین» همیشه با نیم‌فاصله به حرف قبلش وصل میشه.

کلا این پاراگراف دارای حشو
نامهٔ تأییدیه را به همراه یک پیراهن آبی نسبتاً کم‌رنگ، یک شلوار پارچه‌ای و کرواتی مشکی‌رنگ با درجه سرجوخه...
فعل هم نداری! یک فعل انتخاب کن، به او دادند یا به آنها دادند.

لطفاً پس از اصلاح بهم بگید تا بررسی کنم. موفق باشید!
تشکر عزیزم حتما شرمنده من خیلی سرم شلوغ بود اصلا نتونستم چک کنمش و خب از پارسال این داستان نوشته شده بازم از زحماتت ممنونم

• blossom
عقب
بالا پایین